Manikir ideje za proleće 2018. u trendu

By  |  0 Comments

Proleće je oduvek rezervisano za jarke i svetle boje manikira: napuštamo tamne zimske bordo, ljubičaste, crvene i okrećemo se pravim prolećnim nijansama: koralnoj, pink, narandžastoj, mint, bebi-plavoj itd. Za ovu seoznu top stilisti i dizajneri preporučuju sledeće nijanse lakova, a neizbežni su i nail trendovi, koji su zaposeli Instagram i modne revije. Znate šta sledi – ako želite da ispratite trendove što se tiče noktiju, nastavite da čitate.

Lakovi za nokte koje morate nabaviti za proleće 2018.

Električno plavi

Ako se ne plašite boje, isprobajte električno plavu nijansu laka koja je hit za ovo proleće. Toplina ove nijanse je čini idealnom za prolećni manikir. Samo nabavite dobru bazu za lak, jer plavi lakovi umeju da ostave žutilo na noktima nakon skidanja. Ako se ipak plašite intenziteta ove boje, probajte je kao nijansu za pedikir – u oba slučaja, vaši nokti će sigurno privući pažnju.

Sunce žut

Da li postoji neka boja koja više asocira na proleće od sunce žute? Vodeći proizvođači lakovi, poput OPI-ja i Chanel-a, za proleće su najavili eksploziju ove nijanse. Odlično je što pristaje na svaki ten i donosi udar sveže boje posle tmurnih zimskih dana.

Credit: @Bliss Spa Santa Ana & Opi

Pastelno ljubičasti sa šimerom

Ova girly nijansa asocira na šećernu vunu, i predstavlja pravo osveženje od dubokih ljubičastih koje smo nosili zimi. Šimer ga čini veoma nosivim i za dan i za noć, dodaće notu glamura vašem manikiru.

Credit: @Nails, Food, Kids, Cat etc.

Magenta

Magenta pink nijansa predstavlja savršen balans: nije previše pink a nije ni previše ljubičasta. Svakako nas ova boja asocira na prolećno cveće, tako da za dodir proleća, nabacite ovu nijansu koja odlično ide i na kratke i na duge nokte.

Credit: @Анна

Metalik pastelni

Metalik trend lakova za nokte se nastavlja i ovog proleća, samo što tamne nijanse metala menjamo sa svetlijim, pastelnim. Zato odaberite neku pink, ljubičastu ili rezedo zelenu metalik nijansu laka koja će svakako privući pažnju.

Credit: @Kaila-Spa Lounge

Manikir trendovi za proleće 2018.

Efekat mrežastih čarapa

U eri filma „50 nijansi siva“, mrežaste čarape su kao aksesoar najavile svoj veliki povratak, a kada je već tako, vodeći dizajneri poput Moschino-a su se inspirisali ovim trendom i preneli ga na manikir. Ovog proleća isprobajte nešto novo, poput efekta mrežastih čarapa na noktima.

Credit: @Candice ???

Poigravanje teksturama laka

Kako vaši slojevi laka ne bi delovali neuredno, poslužite se novim prolećnim trendom: poigravajte se sa teksturama laka. U trendu je mat lak na celom noktu, dok su sve četiri ivice nokta namazane sjajnim lakom. Vrlo jednostavno, a efektno.

Credit: @Yumi♡Davis

Tvid nokti

Za proleće aktuelan je i neobičan nail-art koji imitira tekstilni materijal – tvid. Možete ceo manikir uraditi u ovom stilu, ili samo na jednom ili dva nokta kao detalj. Veoma koloritan stil koji će sigurno privući pažnju na vaš manikir.

Credit: @Christine

Manikir sa laticama

Pravi prolećni manikir je definitivno onaj inspirisan laticama i listićima zelenila, tako da je sva sreća da su ove sezone upravo latice u centru pažnje. Ukrasite nude lak za nokte nail artom u vidu listića deteline ili raznobojnih cvetića.

Credit: @Nagelfuchs – freehand nail art

Crno-beli frenč manikir

Na reviji Rebeke Minkof mogli smo videti crno-beli frenč manikir, kao obrt dobrog starog frenč manikira koji nekako više nije u centru pažnje kao nekada. Zanimljiva ideja ako ste vešte u nail-artu.

Credit: @Nails First Suffolk

Pročitajte još i: Manikir kroz 100 godina – Kako su se menali trendovi na noktima

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!