10 malih beauty trikova koji Francuskinje čine neodoljivima

trikovi francuskinja

U svakoj zemlji, žene imaju male beauty tajne kako da ostanu mladolike i lepe. Ali Fracuskinje definitivno imaju najprirodniji šarm na sveut, zato što im nekako uspeva da izgledaju kao da imaju 18 sa 42 godine, poput glumice Odri Tatu. Naravno da nema univerzalnih saveta koji će svima pomoći, ali Francuskinje imaju neke navike koje im daju taj neodoljivi oh-la-la šarm!

Beauty tajne i trikovi Francuskinja

#1: Ne konturišu se

Francuskinje ne vole konturisanje, jer ono prikriva prirodne crte lica i deluje neprirodno, posebno za dnevnu šminku. Ono što one primenjuju je malo bronzera na obrazima, tako da deluju sveže i blistavo.

#2: Ne smeta im nesavršenstvo

Ako podrobnije pogledate Francuskinje i njihov stil, primetićete da svaka od njih deluje malo messy. To može biti kosa, ili aksesoari ili način na koji im je šivena odeća. Ovo im dozvoljava da izgledaju prirodno i slobodno, a one ne čine ništa specijalno da bi izgledalo lepo – već jesu!

trikovi francuskinja

#3: Preferiraju crveni karmin

Uvek možete posvetliti lice i ceo izgled uz malo crvenog karmina. Parižanke su potpuno ubeđene u ovo: bez obzira na to koji je vaš stil, da li nosite jeans i belu majicu ili haljinu sa velikim šeširom – svaki look možete podići uz dašak crvenih usana!

Povezano: Kako da savršeno nanesete crveni karmin za samo jedan minut?

#4: Troše dosta novca na dobru frizuru

Kod Francuskinja možete biti sigurni u jednu stvar: mogu nositi komad odeće od 1o€, i niko neće primetiti da je jeftin, ali jeftina frizura će uništiti svaki look. Zato su spremne da dobrog frizera plate bogatstvo i da idu kod istog godinama i godinama.

#5: Nose prirodne obrve

Nikada nećete videti Parižanku sa teškim, punim iscrtanim obrvama. umesto goa, one vode računa o svojim prirodno obrvama, tako da budu zdrave, debele i guste. Stavljaju minimalno šminke na obrve, a ponekada čak ni to. Koriste samo gel za njihovo stilizovanje.

trikovi francuskinja

#6: Veruju u moć hladnog tuširanja

Francuskinje preferiraju hladno tuširanje naspram vrele kupke. Ovo stimuliše cirkulaciju krvi i tonira kožu. Kao rezultat, one uvek izgledaju zategnuto i sveže.

#7: Ne koriste styling aparate za kosu

Francuskinje preferiraju da ne oštećuju kosu aparatima poput fena ili pegle za kosu na svakodnevnoj bazi. Najčešće koriste skupocene proizvdoe za kosu poput maski, ulja i dobrih četki za kosu. Francuskinje operu kose i osuše je prirodno. Tek narednog dana, kada se kosa “smiri”, predju na njeno stilizovanje.

Povezano: Savršeno ravna kosa bez fena i pegle? Moguće je – uz ove trikove!

#8: Koriste malo šminke

Francuskinje generalno imaju 2 karmina u neseseru: jedan prirodne boje i drugi – pogađate – crveni za veče! Koriste svetli tečni i kameni puder kako bi im koža sijala prirodno. Vole sjaj kože jer to deluje zdravo i prirodno. Na oči nanose samo maskaru, a za veče blagi smokey eye – sa dozom francuske nesavršenosti.

trikovi francuskinja

#9: Rade jednostavan manikir

Prava Francuskinja nikada neće raditi dugačke manikir seanse u salonu, sa gelom, akrilom ili nail artom. Ovo bi poručivalo svetu da imaju veliku količinu vremena i novca za nešto što je tako beznačajno. Francuskinje najčešće nose ili proziran lak ili ga ne nose uopšte. Ovo se odnosi i na pedikir.

#10: Prihvataju sebe onakvima kakve jesu

Francusknje zaista retko traže usluge plastičnog hirurga. Retko ćete sresti francusku glumice, modela ili pevačicu sa operisanim nosem, jagodicama ili filerima u usnama. One prihvataju sebe kakve jesu, sa svim manama. To ih čini različitim i živim.

Pročitajte još i: Tajne prefinjene lepote Francuskinja

error: Content is protected !!