Kako da savršeno nanesete crveni karmin za samo 1 minut

crveni ruz

Crveni karmin je čista klasika. Koliko god se sporadično pojavljivali trendovi nekih drugih boja, crveni karmin je kralj svih ruževa i uvek će biti popularan. Taj je koji će “podići” svaku odevnu kombinaciju, baš kao i tvoje samopouzdanje, kad zatreba. Nepogrešiv i u najformalniji prilikama, poželjan u najintimnijim trenucima. Pogrešan jedino ako ga nepravilno naneseš. Ali bez brige, imamo rešenje!

Foto: printsreen YouTube/My MakeUp

Za crveni karmin dovoljan je samo 1 minut

Često se i ne odlučujete za crveni ruž jer mislite da ga je teško naneti jer se svaka greška vidi? Posle ovog videa sigurno ćete ga mnogo, mnogo češće nositi. Ako ne i stalno 🙂

Kako da brzinski nanesete crveni karmin?

  • izabranu nijansu prstom nanesite na usne – tako će duže trajati
  • ako ste negde pogrešili ivicu korigujte štapićem za uši
  • četkicom za ruž naglasite liniju usana.

Ekstra savet:

Ako želite da vaš crveni karmin bude mat, nanesite na usne malo rumenila i nežno ga utapkajte.

Još mnogo korisnih make up video tutorijala pogledaj na sajtu make-up.rs

 

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!