Baby Lips i Lip Drench balzami za usne

balzami za negu usana

Balzami za usne su sastavni deo beauty rutine svake žene. Mirišljavi, bez mirisa, medicinski, obojeni, bezbojni… Izbor je na vama.

Ukoliko vam je potrebna jača nega, preporučuju se medicinski balzami, koji su uglavnom bez mirisa. Ipak, većina nas voli mirišljave, obojene balzame, tako da na našem tžištu postoji širok spektar istih. Neki od njih su i Baby Lips i Lip Drench balzami za usne.

Balzami za usne koje ćete obožavati

balzami za usne
*kliknite na sliku za uvećanje

Maybelline Baby Lips balzami za usne su toliko popularni od kad su stigli u Srbiju, da ste sigurno čuli za njih. Imaju zanimljiva, šarena pakovanja koja privlače pažnju. Kod nas postoji šest vrsta od kojih ćete tri danas imati prilike da vidite i čujete par reči o njima.

  • Mint Fresh je bezbojan, sa blagim mirisom nane. Ostavlja providan sjaj na usnama, bez osećaja težine.
  • Peach Kiss je blago kajsijaste boje sa mirisom breskve. Ostavlja svetlu, neupadljivu boju na usnama.
  • Pink Punch je prava pink poslastica, miriše na žvake, slatkiše i ostavlja nežnu roze boju na usnama.

Kada je u pitanju nega, nijedan od ovih balzama za usne vam neće oporaviti usne, ali pružaju sasvim solidnu svakodnevnu negu usnama koje nisu ispucale. Kao i kod većine balzama boja sa usana brzo nestaje, ali ravnomerno, tako da će biti dovoljno samo da ponovo nanesete. Masniji su, mada prijtni na usnama, ne razlivaju se.  Možete ih kupiti u svim drogerijama, marketima…Po ceni od oko 200 dinara.

balzami za usne
*kliknite na sliku za uvećanje

Lip Drench balzami za usne su manje popularni, ali nikako i manje kvalitetni balzami za usne. Kokos-limeta i eukaliptus imaju intenzivan i prirodan miris koji će vas osvojiti! Eukaliptus pruža blag osećaj peckanja i hlađenja.

Ono što je posebno zanimljivo je da pored mirisa, ovi balzami imaju i divan, slatkast ukus! Ne ostavljajuju nikakvu boju na usnama.

Kao i Baby Lips balzami za usne, neće vam oporaviti ispucale usne, ali će hidrirati dovoljno da ostanu negovane. Možete ih kupiti u maloprodajnim objektima Alexandar Cosmetics-a, po ceni nešto nižoj od 200 dinara.

Baby Lips vs Lip Drench balzami za usne

  • Baby Lips, za razliku od Lip Drench-a ostavljaju blagu boju na usnama
  • Lip Drench pruža bolju hidrataciju
  • Lip Drench ima dosta intenzivniji i prirodniji miris
  • Baby Lips možete pronaći na svakom koraku, dok Lip Drench drži samo Alexandar Cosmetics
  • Baby Lips ima privlačnije, šarenije pakovanje i bolju reklamu
  • I Baby Lips i Lip Drench imaju povoljne cene.

Autor teksta: “Baby Lips i Lip Drench balzami za usne” – Anđelija sa bloga Cosmoholic

error: Content is protected !!