9 jako korisnih beauty proizvoda od 80 do 800 RSD

beauty proizvodi

Ovo su beauty proizvodi koji će vam zaista biti od koristi. U svetu lepote i kozmetike neki od njih mogli bi se nazvati beauty aksesoar. Drugi su opet, standardni kozmetički proizvodi i šminka.

Beauty proizvodi za kosu, nokte, lice…

  • Aura papirići za upijanje viška sebuma – uklanjaju neželjeni sjaj na koži, postiže se mat izgled a šminka se ne razmazuje. Kada vam se lice tokom dana izmasti, nemojte koristiti papirne maramice, ovo je mnogo bolje rešenje. 50 listića – 190,00 dinara.
  • Avon sprej za fiksiranje šminke – pomaže da šminka duže traje, ne lepi i ne isušuje kožu. Gotovo momentalno se suši i zaista fiksira i produžava trajanje šminke. Cena 339-449 RSD (zavisno od kampanje).
  • Garnier 5 sec perfect blurPrimer (prajmer) za šminku koji se nanosi posle kreme za lice. Ujednačava teksturu lica i čini ga nežnim na dodir. Takođe vizuelno popunjava bore i pore, neutrališe sjaj i ublažava nepravilnosti. Cena oko 800RSD a često ga možete kupiti u Lilly-ju i DM-u za 350 do 560 RSD (po akcijskim cenama).
  • NYX HD žuti korektor– odličan tečni  korektor za podočnjakei nesavršenosti. Ne opterečuje kožu, lagan je i odlično pokriva. Možete ga naneti četkicom ili prstima, potpuno je svejedno jer se izuzetno lepo razmazuje. Odličan kada vam treba korektor za fotografisanje. Cena 490,00 dinara.
  • Balea zaštitni sprej od toplote – Štiti kosu od toplote do 200 stepeni. Koristi se za uvijanje kose figarom, feniranje ili peglanje kose. Ipak, vodite računa, većina presa, posebno profesionalnih,  na najvećem stepenu zagrevanja dostiže toplotu preko 200 stepeni. Cena ovog spreja je malo preko 300 RSD.
  • Essence senke za obrve – Senke su mnogo bolje rešenje ako popunjavanjavate obrve od olovke. Izgled je prirodniji, mekši. Ove Essence senke imaju 2 nijanse, svetliju i tamniju, 3 šablona za popunjavanje obrava i četkicu za nanošenje senki. Šabloni su odlično rešenje za sve devojke koje imaju problem da isrtaju savršen oblik obrva, Od ova 3 šablona jedan će vam svakako odgovarati. Cena oko 350 RSD.
  • Prima potiskivač zanoktica – Jedna redovna čitateljka nas je skoro pitala za odličnu spravicu za potiskivanje zanoktica koju je videla u našim video tutorijalima. Reč je o odličnom metalnom guraču zanoktica koji možete kupiti u Prima kozmetici po ceni od 300 RSD. Možete ga kupiti i na Sajmu kozmetike.
  • Aceton u olovci – Za sve greške prilikom lakiranja tu je ovaj odličan beauty aksesoar. Istina je da nešto slično možete uraditi štapićem za uši nakvašenim sa skidačem laka. Ipak, ovo je mnogo praktičnije jer je uložak olovke napravljen pod uglom pa lako možete prići skroz do zanoktica. Uz svaku olovku ide nekoliko uložaka za zamenu. Pronaći ćete ih u svim radnjama koje prodaju preparate za manikire. Cena – od 80 do 500 RSD, zavisi da li kupujete kineske ili nemačke. Kupite kineske!
  • Krofna za pundjuPundje su još uvek aktuelne. Bilo klasične ili neobavezne. Ova krofna je pola posla. Cena zavisi od veličine i kreće se od 120 do 300 RSD. Ima ih u raznim bojama i veličinama u HM-u.

Da li koristite neki od ovih beauty proizvoda?

korisni i jeftini beauty proizvodi

error: Content is protected !!