Nedeljni horoskop – Od 09. do 16. maja 2016.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 09. do 16. maja 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Horoskop za znak ovan

Ako primetite u toku ove sedmice da imate probleme sa kožom, zapitajte se šta radite nepravilno kada je vaša ishrana u pitanju? Lako je moguće da u ovom trenutku unosite previše masne hrane i slatkiša, što će se odraziti kroz kvalitet vaše kože. Ako već ne želite da jedete voće, pravite maske za lice od njega…

Ljubav

Ako ste mozgali, mozgali I izmozgali da jednostavno ne možete da prevaziđete bivšu ljubav I da smatrate da vam je potrebna još jedna šansa, onda se aktivirajte I ne čekajte. Vreme da se neke prošle priče ponovo ožive je došlo, I hvatajte svoju priliku. Što je interesantno – trenutna planetarna simbolika za tako nešto uopšte nije loša I moguće je da ovo neće biti samo kratkotrajno podsećanje, već zaista ponovni uzlet vašeg odnosa. Vi ostali – nemojte da se ustručavate ako vam se neko dopada, dok se smislite – proći će voz! Do vikenda ugovorite sastanak sa osobom koja vam se dopada I spremite se za neke lepe momente.

Ukoliko ste u emotivnim ili bračnim vezama ovo je vreme kada odnos sa voljenom osobom možete dovesti do stabilnosti. Posvetite više vremena jedno drugom.

Posao

Steijum planeta u polju posla I novca, ali I direktno kretanje Jupitera kroz polje poslovnih okolnosti, Ovnovima će tokom ove sedmice doneti neke ipak malo konkretnije pomake u ovim segmentima. Dosta novih planova je u vašoj glavi, ali nisam sigurna da je vreme da žurite. Možda je bolje posvetiti se svemu onome što ste već pokrenuli, a ono novo tek pripremati, razrađivati, praviti strategiju. Ukoliko ste u prethodnom periodu konkurisali za posao, sada možete dobiti I pozitivan odgovor od poslodavca. Takođe, dogovori koji su bili u zastoju u prethodnom periodu sada se mogu ponovo pokrenuti, a vi I partneri biti na korak bliže do konkretizacije. Pojedinim Ovnovima vesti o promeni radnog mesta.

Novac

I dalje će vam dodatni I honorarni poslovi biti dobrodošao izvor prihoda kojim ćete “krpiti” neke rupe u budžetu. Tokom ove sedmice slede vam troškovi I neke neplanirane nabavke vezano za kuću ili mlađe članove porodice. Finansijski segment je u blagom usponu.

Zdravlje

Direktno kretanje Jupitera u polju zdravlja doneće jedan jači podstrek vašem imunom sistemu, koji je I dalje vrlo promenljiv. Starija populacija mogla bi da obrati pažnju na nivo šećera u krvi.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!