JARAC – nedeljni horoskop od 09. do 16.05.2016.

Pošto ćete u ovom periodu biti podložni prehladama, najbolja preporuka ješto više svežeg voća, naročito citrusa. I jagode su se od skora pojavile na našim pijacama, a one su velika riznica vitamina C. Taman da sa dragom osobom uživate u jagodama sa šlagom, na primer.

Ljubav

Divno je kada makar jedan životni segment krene na bolje. A kod Jarčeva je to po pitanju ljubavi evidentno. Vaš partner se nekako uzmuvao oko vas, sve ga interesuje, pokušava da vas animira I odobrovolji. Vi, s druge strane, povremeno imate neke svoje emotivne “padove”, preispitivanja, moguće je da ste I zabrinuti, ali ćete se makar ove nedelje potruditi da budete otvoreniji prema voljenoj osobi. Vaše polje tajni takođe “radi” punom parom, ali vam u ovom segmentu stoji samo težina, mada ćete neke tajne odnose sada pokušavati da svedete ili raščistite.

Ako ste slobodni, vi puna srca zakoračite ka jednoj divnoj emotivnoj priči. Shvatite da sada samo vi možete kočiti situaciju svojim ustezanjima, preispitivanjima, sumnjama. Ljubav koju ste čekali je došla….što sada razmišljate previše?

Posao

Ne mogu da grešim dušu pa da kažem da je poslovni segment loš, naprotiv – poboljšanje je evidentno, ali ovde još uvek nekako ne možete da uhvatite u potpunosti korak sa dešavanjima. Direktno kretanje Jupitera od početka sedmice vam pomaže da se u nekim segmentima ipak stabilizujete, a moguće je da će pojedinima stići I zaslužene nagrade na osnovu onoga što su u prethodnom periodu uradili. Jaka osoba je spremna da vas podrži I pomogne vam, ali vi oklevate sa konkretnim potezima prema njoj. Poslovna partnerstva sada idu ka oporavku I neke dogovore je moguće napraviti.

Novac

Definitivno je poboljšanje I po pitanju finansija, što vam daje nadu da ćete neka dugovanja ipak uspeti da rešite bez pozajmljivanja I dodatnih zaduživanja kod banaka. Sada će biti evidentne I veće aktivnosti po pitanju honorarnih I usputnih poslova. Moguće je I da dobijete neki novac koji duže vreme čekate.

Zdravlje

Pravi je trenutak da se zapitate šta možete učiniti za bolje stanje svog organizma. I psiha je prilično opterećena, pa vam je potrebno odmaranje I opuštanje.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!