ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 09. do 16.05.2016.

Imunitet se popravio, ali ono na čemu biste još uvek mogli da poradite je krvna slika. Morate jesti raznovrsniju hranu, a ne preskačite cveklu, paradajz, spanać. Takođe, svi citrusi su više nego dobrodošli. Prošetajte po pijaci (ne, to ne možete računati u rekreaciju) I nakupujte sveže voće I povrće.

Ljubav

U emotivnim vezama stoji promenljivost, I to najviše zbog vašeg ličnog raspoloženja I angažovanosti, koje baš I nije na vrhuncu. Zbog neke svoje lične problematike kao da ste izgubili onu iskričavost I posvećenost voljenoj osobi I bukvalno sada samo “životarite” u odnosu. Vaš partner je okrenut ka vama I trudi se da održi stabilnost veze, ali ni njegovo strpljenje nije neograničeno, pogotovo ako vi sada budete skloni da više vremena provodite sa prijateljima nego sa njim. Nemojte praviti distancu, jer će ona pre ili kasnije napraviti pometnju u vezi.

Ukoliko ste sami, malo ćete živnuti, jer vladar polja ljubavi kreće direktnim hodom, a tokom ove sedmice su fenomenalni aspekti da neku emotivnu priču počnete. Naravno, ovo važi ako se ne budete mnogo predomišljali I oklevali, kao što sada imate običaj.

Posao

Planeta Jupiter, koja vlada vašim poljem posla I novca kreće direktno početkom ove sedmice. Doduše, u ovom polju su I dalje retrogradni Saturn I Mars, što govori da I na dalje morate biti posvećeni onim projektima koji su vam prioritetni. Ipak, evidentni su pomaci na bolje, jer se neke saradnje koje su do sada bile u zastoju ili vam nisu donosile dovoljno, sada mogu aktivirati I pokrenuti. Škorpije će u velikoj meri uložiti trud u sve ono što je vezano za strance, gde vas jos očekuje dosta pregovora, ali situacija se pomera sa mrtve tačke. Sada možete obnoviti kontakte sa saradnicima iz prošlosti.

Novac

I sami ćete primetiti da finansijski segment postepeno dolazi do stabilizacije. Prilivi su redovniji, a vaše angažovanje oko povremenih I honorarnih poslova, donosi prilično lepe sume novca. Pojedini će pokazati sklonost ka pozajmicama I uzimanju kredita, što vam se baš I ne preporučuje.

Zdravlje

Iako se vi lično osećate dosta bolje, zdravstveni segment ipak nije najsjajniji I Škorpije će morati dosta da se angažuju oko podizanja svog imuniteta.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!