DEVICA – nedeljni horoskop od 09. do 16.05.2016.

Drage Device, Jupiter u vašem znaku krenuo je direktnim hodom I sada je vreme da podignete malo svoj imunitet. Bitno je da unosite pileće I ćureće meso, džigericu, spanać, šargarepu, celer, cveklu, karfiol. Od voća – limun, mandarine, jabuke, kivi. Zeleni ili čaj od koprive u koji možete staviti med da zasladite.

Ljubav

Device koje su slobodne su pred velikim iskušenjem. Osoba koja im se dopada verovatno nema rešenu emotivnu situaciju (čitaj – zauzeta je) ili iz nekog razloga nije spremna na otvoren odnos. Mogućnosti za ulazak u tajnu vezu su velike, ali u ovom trenutku I jedine šanse da otpočnete emotivnu priču. Iako je Jupiter u vašem znaku krenuo direktnim hodom, još uvek kao da je magla pred vama kada je ljubav u pitanju. Dobijate samo nešto nejasno, neodređeno, čudno…moraćete još sačekati da bi se ona prava osoba pojavila.

Oni koji u u emotivnim vezama I brakovima, imaju nešto bolju situaciju, ali voljena osoba I vi još uvek povremeno klackate u odnosu. Emotivni partner je spreman na neke ustupke I trebali bi da ih prihvatite I ne tvrdite pazar preterano. Budite malo spremniji na kompromis I usklađivanje.

Posao

Poboljšanje u poslovnom segmentu biće evidentno. Imate dosta zaostalih obaveza I papiroloških problema koje morate odraditi, ali dosta toga ste uspeli da rešite I privedete kraju. Dosta dobre pozicije za sve ono što je vezano za strance I inostrane firme, pojedini će se uspešno aktivirati oko dogovora koji su u poslednje vreme bili u zastoju. Istina je da su ovo još uvek mali koraci, ali vas sve više vode ka vašem cilju. Podrška od strane drugih postajaće sve jača kako Jupiter u vašem znaku krene direktnim hodom. Jaka poslovna ponuda može stići već u prvom delu sedmice, ali oko uslova se morate još dogovoriti.

Novac

Dosta toga je krenulo na bolje I u finansijskom segmentu, gde su se prihodi učestali, a moguće je da dolaze I od dodatnih poslova. Sa izmirivanjem obaveza još uvek ne uspevate da uhvatite pravi korak I konstantno kasnite, ali se I ovde vide jači pomaci.

Zdravlje

Device će od direktnog kretanja Jupitera početi da obraćaju više pažnje na zdravlje, koje su u prethodnom periodu u potpunosti zanemarile.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!