LAV – nedeljni horoskop od 09. do 16.05.2016.

Na ovoliki hedonizam vaš organizam nije navikao. Zato nije ni čudo što se posle itekako obilnog obroka osećate teško, pospano, nesposobno da se pokrenete. Dva su načina da ovo dovedete u red – ili da poradite na smanjivanju svojih obroka…ili da poradite na povećanju fizičkih aktivnosti…a vi kako želite.

Ljubav

Lavovi u emotivnim vezama I brakovima imaju nešto komplikovaniji period pred sobom. Partner trenutno nije aktivno uključen u vaš odnos I više je preokupiran sobom I svojim problemima, a na vama je ostalo da održavate i/ili unapređujete vezu. Doduše, ni vi niste baš uvek u fazonu za šalu, šegu I komiku I izigravanje roditelja voljenom biću, pa će vaša veza tokom ove sedmice čas biti u usponu, čas u padu. Partner očekuje da neke probleme u odnosu ispravite, a u isto vreme baš I ne pomaže u tome.

Ukoliko ste slobodni, teške planete su I dalje u polju ljubavi I komplikuju sve emotivne situacije. No, vladar polja ljubavi kreće direktnim hodom, I to u polju posla, tako da je moguće da će neka nova priča krenuti baš iz ovog segmenta. Stoji mogućnost I tajnih odnosa, što bi trebalo izbegavati, naročito ako je osoba sa kojom ulazite u priču zauzeta.

Posao

U vašem polju posla I novca početkom ove sedmice planta Jupiter kreće direktnim hodom. Obzirom na stelijum planeta koji se nalazi u vašem polju karijere, očekujte velike aktivnosti I pokušaje da pokrenete neke situacije u poslovnom segmentu, ali takođe očekujte I na dalje sporost I kašnjenja u dešavanjima. Par važnih poslovnih razgovora očekuje vas u ovom periodu, ali nemojte biti razočarani ako oni ne donesu odmah rezultat koji vam je potreban. Iako ćete imati želju I potrebu da pokrenete neke nove poslove, sada se to ne preporučuje, jer će sve ići uz suviše veliki zastoj. Više obratite pažnju na obaveze.

Novac

Iako se tokom ovog perioda vaši finansijski prilivi mogu popraviti, ono što će vas najviše zabrinjavati jesu troškovi koje I dalje ne uspevate da držite pod kontrolom. Takođe, zaduženja iz prethodnog perioda dolaze na naplatu, pa u prvom delu sedmice očekujte jurnjavu za potrebnom sumom novca.

Zdravlje

Zdravlje je u ovom periodu dosta stabilno, ali vi još uvek niste izašli iz svoje statične faze. Neumereni ste kada je ishrana u pitanju I slabo se krećete.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!