RIBE – nedeljni horoskop od 09. do 16.05.2016.

Vladar vašeg znaka je krenuo direktnim hodom I vreme je da neke propuste kada je hrana u pitanju, ispravite. Navalite na sveže voće I povrće koga sada ima u izobilju na pijacama, a počnite da preskačete peciva, testa od belog brašna I previše masnu I začinjenu hranu.

Ljubav

Vladar vašeg znaka, Jupiter, početkom ove sedmice kreće direktnim hodom u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava. Vaše veze I brakovi konačno će početi da se pomeraju sa mrtve tačke, a vama I partneru slede neki otvoreni razgovori u kojima ćete pokušavati da definišete gde ste I u kom pravcu idete dalje. Oboje još uvek imate mnogo sumnji I preispitivanja, neki će čak smatrati da je bolje odustati, ali poslušajte savet – kud ste izdržali do sada, borite se još malo. Svetlo na kraju tunela se ipak nazire.

One Ribice koje su same, usamljene, tužne I nesrećne, otvoriće svoje uplakane okice I shvatiti da još uvek ima ljubavi za njih. Manite tu prošlost od koje realno gledano nemate ništa I okrenite se nekim novim ljudima koji ulaze u vaš život. Dajte šansu sebi da ponovo budete srećne I zadovoljne.

Posao

Puno polje pokreta, komunikacije, dogovora I direktno kretanje vladara vašeg znaka ipak će tokom ove sedmice doneti neke, makar delimične promene u poslovnom segmentu. Ne možemo da kažemo da to ide bajno, jer za neke stvari I dalje debelo kasnite, ali se vidi da ste se pomakli sa mrtve tačke. U dogovorima budite obazrivi, ne propuštajte neke sitnice I detalje, jer ako pametno sada “odigrate” uplovićete u jednu saradnju koja vam na duži rok donosi stabilnost I željeni materijalni prosperitet. Oni koji su nezaposleni sada mogu dobiti posao, ali neće biti zadovoljni finansijskim delom dogovora.

Novac

Eh ti novci… ta vaša bolna tačka. Povremeno vam se čini da presipate iz šupljeg u prazno…Na svu sreću, ova sedmica će doneti malo bolje prihode, pa nemojte da se rastrčite I odmah sve potrošite na kupovinu I nebitne sitnice. Pod obavezno platite makar jedan deo dugovanja.

Zdravlje

Zdravlje definitivno kreće uzlaznom linijom. Mlađi neka krenu na neku fizičku aktivnost, a stariji pripadnici znaka bi mogli da se malo više “vitaminiziraju”.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!