VAGA – nedeljni horoskop od 09. do 16.05.2016.

Nekih posebnih preporuka što se ishrane tiče za vas ove sedmice nema. I dalje stoji upozorenje za višak slatkiša, ali verujem da vam tu ne vredi govoriti – ponekom slatkom zalogaju nema šanse da ćete moći da odolite. Bilo bi dobro da slatkiše zamenite svežim voćem. Pravite voćne salate ili šejkove.

Ljubav

Pošto ste I u ovom periodu bolje postavljeni od voljene osobe, I dalje će se od vas očekivati da budete inicijator I pokretač dešavanja u vašem odnosu. Međutim, u drugom delu sedmice vi lično ćete se previše opteretiti celokupnom situacijom, možda malo I umoriti od funkcionisanja na ovaj način, a kod pojedinih bi mogla početi da se uvlači sumnja ili u partnera ili u celokupan odnos. Ovo su prolazni trenuci koji neće u većoj meri uticati na vašu vezu. Potrudite se da vaše emotivne relacije ostanu stabilne.

Ukoliko ste sami I slobodni, imate mogućnosti za pokretanje jednog odnosa, koji ipak ima dosta elemenata tajnosti. No, strast koja vas drma prilično je jaka I verovatno nećete mnogo obraćati pažnje na ovu “sitnicu”. Pripremite se za neke vatrene moment I uživajte daleko od radoznalih očiju.

Posao

Neki pozitivni pomaci u poslovnom segmentu su evidentni. Naime, Jupiter u polju komunikacije, pokreta, dogovora početkom ove sedmice kreće direktnim hodom, donoseći Vagama lakše okolnosti prilikom uspostavljanja kontakata sa partnerima. Doduše, budite svesni da je sada vreme da se pokrenu one priče u kojima ste već aktivni neko vreme unazad, dok će vam za nove klijente I poslovne projekte trebati još mnogo vremena I na njima sada ni ne treba naročito potencirati. Zbog retrogradnosti vladara polja posla, još uvek je pred vama vreme kada morate završiti obaveze koje ste preuzeli na sebe.

Novac

Bolja situacija je na polju finansija, pogotovo što imate priliku da naplatite neko dugovanje iz prethodnog perioda. No, troškove I dalje ne uspevate da spustite, a ne preporučuju vam se ni neka veća ulaganja. Angažovanje oko dodatnih poslova možda neće doneti onaj prihod koji ste očekivali.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja, Jupiter, krenuo je direktnim hodom, donoseći Vagama bolje prilike u ovom segmentu. Ipak, čuvajte se jer imunitet vam još uvek nije najsjajniji.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!