RAK – nedeljni horoskop od 09. do 16.05.2016.

Trend uživanja u svakom zalogaju se nastavlja. Sada, nije to ništa loše…dokle god imate mere. Problem je samo što u ovom periodu nekako teško povlačite ručnu kočnicu a slana I slatka iskušenja su na sve strane. Jedini savet koji vam mogu dati je da počnete da se bavite nekom rekreacijom.

Ljubav

“Boljka” onim Rakovima koji su slobodni trenutno jeste nemogućnost da prevaziđete neka prošla emotivna iskustva….doduše, vi ćete tvrditi da to nije istina I da nemate neki izbor u ovom momentu, ali to je već nešto dalje od istine. Naime, vi ni ne pokušavate da date priliku ljudima da vam se približe, I zato je za vas savet da ove sedmice više posvetite pažnju izlascima I prijateljima, jer vam sada zaista idu neka interesantna poznanstva. Pritom, ne mislim na to da sedite kod kuće I da se “družite” sa ljudima preko društvenih mreža – ova vam varijanta sada neće doneti ništa iole vredno truda.

Rakovima u emotivnim vezama I brakovima savet je da ne izbegavaju ozbiljne teme sa voljenom osobom. Možda vam neke stvari ne prijaju, ali o njima morate razgovarati da biste mogli da funkcionišete zajedno.

Posao

Od samog početka sedmice krenuće dosta brz tempo dešavanja u poslovnom segmentu. Neki važni razgovori, ali I važni ljudi sada su u vašoj blizini I sa njima možete napraviti neke fine poslovne dilove. I kod vas važi da ne očekujete promene preko noći, jer se tako nešto neće dogoditi. Jupiter u polju komunikacije, pokreta, dogovora, krenuo je direktnim hodom, ali potrebno je vremena da neke stvari I zažive. U najbližem poslovnom okruženju povremeno možete imati problematiku sa kolegama, prebacivanje odgovornosti, lošu komunikaciju, čak I podmetanja. Vi budite fer I korektni prema drugima.

Novac

Neke poslove koje ste ranije završili sada konačno možete I naplatiti. Međutim, to I neće biti dovoljno da budete zadovoljni svojom finansijkom situacijom, jer troškovi konstantno rastu, a nikako da zatvorite sva dugovanja I obaveze. Sada se možete više aktivirati po pitanju dodatnih poslova.

Zdravlje

U nešto ste boljem zdravstvenom periodu, jer je vladar polja zdravlja krenuo direktnim hodom. Ipak, I na dalje morate voditi računa o imunitetu, koji je prilično promenljiv.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!