VODOLIJA – nedeljni horoskop od 09. do 16.05.2016.

Stelijum planeta u polju doma prosto “tera” Vodolije da više vremena provode kod kuće, okružene nekim dragim ljudima, spremaju poslastice I naravno – uživaju u njima. A kilogrami se u ovom periodu toliko lepo “lepe” za vas…zato drage moje – bilo bi lepo da neki obrok preskočite…ili makar smanjite.

Ljubav

Polje doma I porodice je u ovom periodu jako postavljeno, pa daje nadu da će oni u bračnim odnosima uspeti da prevaziđu neke sitnije probleme. Razgovori koje pokrenete u ovom periodu mogu biti plodonosni I samo dodatno stabilizovati vašu vezu. Možda biste trebali I da se malo više posvetite planovima za budućnost, ako ste od onih koji su u dužim emotivnim odnosima. Neki od vas još uvek nemaju želju da se u potpunosti smire I obavežu, ali čini mi se da je vaša voljena osoba baš za tako nešto “zagrejana”.

Slobodnima poznanstvo na samom početku ove sedmice može razvejati neku tugu vezanu za prošlost koje nikako ne možete u potpunosti da se otresete. Ovo će vam doći kao jedna odlična “adrenalinska inekcija”, da vas uzdigne I oporavi. Vreme je da gledate ispred, a ne iza sebe.

Posao

Vidi se da je potpuno drugačija energija u poslovnom segmentu. Em je vladar polja posla I novca, Jupiter, krenuo direktnim hodom, em vi sa mnogo više entuzijazma pristupate svojim svakodnevnim obavezama. Naravno, I za vas važi – ne očekujte da će se sve preko noći čudesno promeniti na bolje. I na dalje će biti potrebno da se onako, junački, zalažete I trudite oko svakog detalja u poslovnom segmentu. Komunikacija sa ljudima sa kojima radite se generalno poboljšava, a Vodolije sada mogu obradovati I mnogo veće aktivnosti sa strancima. Ako razmišljate o privatnom poslu – da, vreme je da ga pokrećete.

Novac

Privatnici će imati najstabilnije prihode tokom ovog perioda, mada je evidentno da se Vodolijama ovaj segment generalno popravlja. No, obzirom da ste u prethodnom periodu dosta toga natovarili sebi na vrat I zadužili se, sada izvolite pa vraćajte, deo po deo.

Zdravlje

Dobra sedmica I u zdravstvenom segmentu. Oporavljanje je evidentno naročito kod mlađih, dok bi stariji I dalje trebali da paze na svoj imunitet.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!