STRELAC – nedeljni horoskop od 09. do 16.05.2016.

Dokle god su Saturn I Mars u retrogradnom hodu u vašem znaku, potrebno je voditi računa o hroničnom umoru I padu imuniteta. Ono što uporno preskačete je sveže povrće, pa ga makar konzumirajte u vidu bogatih salata (kod nekih bi one mogle da zamene I ceo obrok).

Ljubav

Vladar vašeg znaka, Jupiter, početkom ove sedmice kreće direktnim hodom. Vreme je da se “prodrmate” I da počnete da gledate na život sa neke malo vedrije strane. To doduše još uvek neće biti lako, pošto dva malefika I dalje retrogradnim hodom tranzitiraju kroz vaš znak, ali ćete ipak u svojim emotivnim vezama I brakovima sada moći da pružite voljenoj osobi više nego do sada. Ulepšajte svakodnevicu partneru sitnim znacima pažnje I posvećenošću I biće vam uzvraćeno mnogo jače nego što ste to očekivali. Kao da vaše voljeno biće samo čeka “signal” od vas pa da vas u potpunosti zatrpa ljubavlju.

Oni Strelčevi koji su sami nemaju nekih naročitih prilika za nove početke. Niti ste vi u nekom posebnom fazonu za ljubav, a iskreno – ni nekih pravih šansi sada nema pred vama. Ako hoćete avanturu – tu je.

Posao

Primetićete da na drugačiji način pristupate situacijama u poslovnom segmentu, ali I da se sve nekako u mnogo većoj meri pokrenulo. Doduše, ne očekujte neke značajne pomake, već pre jednu formu rasterećenja I zatvaranje nekih obaveza koje su vam do sada visile nad glavom. Sada bi bio pravi trenutak da se angažujete oko svega onoga što ste u prethodnom periodu propustili ili niste mogli da pokrenete. U ovo uključujemo I komunikaciju sa saradnicima I dogovore koji do sada nisu mogli biti ostvareni. U sve ono u šta uložite sebe – budite svesni da ćete napraviti značajne pomake na bolje.

Novac

Stvari su lagano počele da se sređuju u polju finansija. Ne možemo da kažemo da ćete tek tako “ispeglati” neka zaostala dugovanja, ali definitivno dobar deo tereta skidate sa vrata. Jedna “blic” pozajmica u prvom delu sedmice može vam pomoći da zatvorite jedan trošak ili obavezu.

Zdravlje

Prethodni period je bio naporan po vas I dosta ste se iscrpeli I psihički I fizički. Sada je sve krenulo na bolje, ali će trebati još vremena da biste se ustalili.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!