BLIZANCI – nedeljni horoskop od 09. do 16.05.2016.

Vaš imunitet I dalje povremeno “klacka”. Ono što možete učiniti kroz ishranu jeste da jedete raznovrsno, da ne preskačete obroke…potrudite se da riba, beli luk, praziluk, brokoli budu redovno na meniju. Uzimajte limun, med, matični mleč, propolis, koštunjavo voće…I odmarajte, odmarajte.

Ljubav

Najbolje će u ovom periodu proći oni Blizanci koji su od skora u emotivnim odnosima. Naime, vaš ljubavni polet je ogroman I ovo je period kada se možete povezati mnogo brže nego što ste mislili. Duže emotivne veze, a naročito bračne zajednice imaju podršku od direktnog Jupitera, ali to u ovoj nedelji znači da će Blizanci morati da pokrenu I neke priče sa partnerom koje već duže vreme zatrpavaju I guraju pod tepih. Razgovor je lek za dušu, ali I za vaše probleme, pa nemojte da ga izbegavate.

E, kod slobodnih Blizanaca situacija je već neuporedivo bolja nego u prethodnom periodu. Cela sedmica je obeležena značajnim, ljubavnim aspektima, onima koji govore da se očas posla jedno poznanstvo može pretvoriti u mnogo više od toga. Ova priča može ići I preko prijatelja ili društvenih mreža.

Posao

Od samog početka sedmice osetićete nalet potpuno drugačije, pozitivne energije kada je poslovni segment u pitanju. Neki vaši potezi iz prethodnog perioda sada će rezultovati dobrim informacijama ili dogovorima odmah u prvim danima nedelje, što će vam dodatno dati “vetar u leđa”. Ipak, I pored svih pozitivnih dešavanja, I na dalje morate očekivati I težinu I prepreke I sporiji tok dešavanja. Ukoliko želite da pridobijete nekog za svoje planove, sada je vreme da to I uradite. Takođe, čućete neke lošije stvari o sebi ili shvatiti da vam je neko od kolega pričao iza leđa ili pokušavao da grešku prebaci na vas.

Novac

Stoje mogućnosti za neke iznenadne prilive, ali takođe I za neočekivane troškove, naročito one koji se vezuju za porodični dom ili članove familije. Ako ste se odlučili za kredit ili pozajmicu, očekujte da ćete morati da nabavljate dodatnu papirologiju ili će isplata kasniti.

Zdravlje

Neophodno je da održavate trenutni status svog zdravlja, koji realno gledano I nije loš. Neka ishrana bude raznovrsna, odmarajte se I bavite makar nekom blagom rekreacijom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!