Ove godine su u trendu “ogledalo” nokti

By  |  0 Comments

Trendovi za manikir nikada ne stagniraju pa je u poslednje vreme Instagram poludeo za potpuno neobičnim načinom lakiranja noktiju. „Ogledalo“ ili „hrom“ nokti izgledaju kao mala ogledala, a nanose se posebnom tehnikom koju ćemo vam otkriti u nastavku teksta.

Naslovna foto: Print screen Instagram

Ako već niste opsednuti sa „ogledalo“ noktima, uskoro ćete biti. Postizanje ovog manikira nije tako jednostavno ili brzo jer je potrebno mnogo sušenja kako bi „ogledalo“ nokti izgledali najbolje.

Kako se nanose „ogledalo“ nokti?

Ovde nije reč o laku za nokte već o hrom prahu koji dolazi u raznim bojama, a koji se utrljava na nokat kako bi se stvorio efekat ogledala. Pošto ovaj prah ističe sve nepravilnosti na noktima, preporučuje se da se nanosi na gel lakove. Preko dobro osušenog gel laka aplicirajte top coat pa pomoću sunđerastog aplikatora nanosite prah dok ne prekrijete ceo nokat, odnosno dok vam se nokat ne pretvori u ogledalo. Na kraju nanesite ponovo top coat da fiksirate manikir pazeći da ne skinete prah sa noktiju.

Dok su najpoželjniji „ogledalo“ nokti koji sijaju kao srebro ili zlato, postoje brojne varijacije na ovaj izgled noktiju. Sve zavisi od osnovne boje gel laka i boje praha koju izaberete pa možete imati i pink, plave, zelene, ma u svim bojama „ogledalo“ nokte.

Pogledajte neke od opcija za „ogledalo“ nokte koje smo pronašli na Instagramu!

A photo posted by Hatty Harris (@hatty_harris) on

Povezano: Louboutin nokti: Dvobojni manikir!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!