Louboutin nokti: Dvobojni manikir

Louboutin manikir

Ukoliko kao većina žena širom sveta obožavate da nosite štikle, sigurno ste čuli za modni brend Louboutin. Louboutinke su prepoznatljive po crvenom đonu koji je i glavna inspiracija za Louboutin nokte. U nastavku ćete saznati kako da nanesete Louboutin manikir u 4 jednostavna koraka.

Naslovna foto: Pinterest

Louboutin nokti su prepoznatljivi po crvenoj unutrašnjosti, dok spoljašnost nokta možete lakirati kojom god bojom želite (najčešće u crno). Kao što smo u uvodu rekli, glavna inspiracija za ovaj dvobojni manikir su popularne Louboutin cipele čiji je kreator, Christian Louboutin, lansirao i kolekciju lakova za nokte sa posebno dizajniranom četkicom za lakiranje unutrašnjosti noktiju.

Louboutin manikir ipak nije zahtevan, pa ga možete uraditi i sami i to bez preskupe bočice laka za nokte ovog čuvenog dizajnera. Evo i kako!

A photo posted by Emilija Milanovic (@emilija_nail_studio_em) on

Kako da aplicirate Louboutin nokte?

Ako sebi ne možete priuštiti par Louboutin cipela, definitivno možete imitirati stil na vašim noktima!

Potrebno vam je:

 • crveni lak za nokte,
 • crni lak za nokte (ili koju god boju da želite),
 • štapići za uši,
 • odstranjivač laka za nokte.

Povezano: Konturisanje noktiju – Novi manikir trend!

A photo posted by Cris Rocha (@criiss_rocha) on

Postupak:

  1. Koristeći turpiju oblikujte nokte u blagi ovalni oblik. Pošto je potrebno da za ovaj dvobojni manikir imate duge nokte, možda ćete želeti da koristite veštačke nokte.
  2. Okrenite ruku naopako, tako da vam je dlan okrenut nagore. Aplicirajte tanak sloj crvenog laka na unutrašnjost vaših noktiju – sve do kožice prsta. Nanesite dva sloja crvenog laka na svaki nokat pa ponovite postupak na drugoj ruci. Ukoliko koristite veštačke nokte, ovaj korak će vam biti mnogo lakši i uredniji.
  3. Pomoću štapića za uši natopljenog u odstranjivač laka za nokte uklonite višak crvenog laka koji je prešao izvan noktiju. U slučaju veštačkih noktiju, sledi fiksiranje na prirodne nokte.
  4. Na nokatnu površinu, pre apliciranja crnog laka, kako bi crvena unutrašnjost noktiju došla do izražaja, prelakirajte nokte belom osnovom pa onda nanesite dva sloja crnog laka za nokte. Umesto crnog laka, na vrh noktiju možete naneti bilo koju drugu boju – probajte plavu ili bež. Posle nanošenja izabranih boja, završite lakiranje sa bezbojnim lakom.

Povezano: 6 manikira za sve poslovne prilike!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!