Savršen manikir za jesenje mlade: 3 TOP predloga

By  |  0 Comments

Manikir je jednostavan modni detalj koji upotpunjuje izgled. Iako se mlade najlešće odluče za klasičan francuski izgled noktiju, ne znači da na dan venčanja ne mogu imati nokte kakve požele. Ukoliko ste jesenja mlada, pogledajte 3 TOP predloga za savršen manikir.

Manikir je neozaobilazna stavka za svaku mladu, prvenstveno zbog burme. Pre venčanja, trebali bi već biti sigurni koji manikir ćete imati na veliki dan. Ako želite lepu fotografiju ruke sa burmom, pronađite savršen manikir za jesenje mlade.

3 nepogrešiva manikira za venčanje

Francuski manikir u metalik boji

Francuski manikir vam može poslužiti kao inspiracija. Umesto klasičnog, predlažemo da vrh nokta oslikate lakom u metalik boji koja je veoma trendi ove jeseni. Budite kreativni u odabiru osnovne boje da bi izgledali savršeno posebno kada stavite prsten. Možete se odlučiti za boju breskve, nude ili crvenu. Francuski manikir u metalik boji je za sve seksi, kao i nekonvencionalne mlade.

Pastelni cvetni manikir

Pastelne boje plus cvetni dezeni je predivna i veoma svečana kombinacija. Mogućnosti kombinovanja boja i omiljenih cvetića su bezgranične, tako da ćete imati unikatan pastelni cvetni manikir koji će pokazati vašu ličnost i karakter. Upotpunite izgled ukrasom u kosi – cvetni rajfovi i ukrasi su lep detalj koji će istaći vašu ženstvenost.

Povezano: TOP 5 nijansi lakova za jesen 2016.

“Half moon” manikir

Nepogrešiv izbor za jesenju mladu je “Half moon” manikir koji odiše posebnom elegancijom. Ovaj stil lakiranja prepoznatljiv je po tome što je nokat obojen u jednu boju, osim korena nokta koji je u obliku polumeseca – možete ga ostaviti bez laka, ili namazati svetlu nijansu. Za savršen svadbeni “Half moon” manikir birajte crvene ili bele nijanse na neutralnoj podlozi. “Half moon” manikir je za otmenu i sofisticiranu mladu.

Povezano: Manikir za venčanje – 7 TOP predloga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!