Neka se vide: Jednostavne frizure s ukosnicama

By  |  0 Comments

Ukosnice, koje su obično skrivene ispod kose, učvršćuju frizuru i spašavaju situaciju kada vas kosa ne sluša. Međutim, postoje frizure koje zapravo bolje izgledaju ukoliko vam se ukosnice vide. Evo 5 primera kako oblikovati kosu sa ukosnicama i kako ih nositi kao modni dodatak!

Pre nego što pokušate da napravite neku od frizura koje vam predlažemo, da vas pitamo – znate li da koristite ukosnice? Bolje ćete učvrstiti frizuru ukoliko je talasasta strana ukosnice okrenuta dole.

5 frizura sa ukosnicama

Dijagonalni nered

Ako vam je kosa prljava i nemate vremena da je perete, natapirajte vrhove pa zališite kosu iza ušiju. Dobro učvrstite frizuru prvo lakom za kosu pa ukosnicama (istaknite talasastu stranu jer u ovom slučaju koristite ukosnicu prventsveno kao ukras za kosu) – jedna ispod druge od ušiju prema centru. Jednostavno, a efektno.

Retro rep

Konjski rep je najlakše i najbrže napraviti kad vam kosa nije čista ili kad vam uvijanje ne uspe. Ako volite ovu mladalačku frizuru, upotpunite izgled jednom elegantnom ukosnicom – omotajte pramen kose oko gumice pa ga učvrstite ukosnicom.

Ravnica

Uzmite po jedan pramen kose sa svake strane i povucite pozadi. Namestite kako želite da izgleda napred. Spojite pramenove i učvrstite ih ukosnicama – jedna pored druge u ravnoj liniji.

Beauty geometrija

Napravite ukras u kosi u obliku trougla (kvadrata ili zvezde) i dobro učvrstite lakom za kosu. Ili, zamenite tipičnu cvetnu krunu sa geometrijskom krunom od ukosnica. Od centralnog trougla, sa svake strane napravite još 2 trougla od ukosnica i eto vam romantične frizure.

Ukrasna pletenica

Pletenica je brza i zabavna zamena za konjski rep, a s njom možete postići i sportski i glamurozan izgled. Predlažemo vam pletenicu sa strane ukrašenu ukosnicama koja prosto zrači seksipilom – ukosnice cik-cak zabodene ka unutra.

Povezano: Uradi sama: Čime da zamenite tačkalicu za nokte!

Odlučite se između zlatnih, crnih ili braon ComAir metalnih ukosnica.

aaaaaaaaaaa

Za više informacija, kliknite na sliku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!