Šik nokti

Ako volite trendi stvari, obratite pažnju na boje lakova za nokte. Moderne su boje koje su do juče bile nezamislive na noktima (zelena, plava, siva,…). Ono što je najbolje od svega je da nokti obojeni u te “lude” boje zaista izgledaju potpuno šik (naravno pod uslovom da nisu predugi). Svi ih mogu nositi!

Jedino o čemu treba voditi računa jeste da se ne pretera sa nakitom, tj.najbolje je ne nositi ga (manje je više). Za one hrabrije postoje i varijante crackle (ispucalog laka) i animal motivi.

Da li ovaj trend znači konačno odustajanje od french manikira? Hmm… teško, jer žene ga naprosto i danas obožavaju. Ali, promena je uvek dobra, naročito kad je stvarno dobra!

gliter nokti

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!