Trik koji će vam pomoći da nanesete cirkone na nokte

Uz pomoć cirkona, bilo da je reč o krupnijim ili sitnijim cirkonima, možete na zaista bezgranično puno načina ukrasiti svoje nokte. Ali, problem sa njihovim korišćenjem može biti njihovo postavljanje jer često “beže” i ispadaju. Zato ćemo vam otkriti TRIK kako da što jednostavnije “izborite” sa cirkonima i ulepšate svoje nokte.

Kako upotrebiti cirkone?

Ono što je do sada moglo da vam predstavlja problem, jeste dilema kako i na koji način precizno da nanesete cirkone na nokte. Sigurno vam se pri pokušaju da to uradite, dešavalo da vam se cirkon okrene naopako ili da vam “pobegne” i da se zalepi za nokat na mestu gde vi to niste želeli.

Od sada cirkoni neće “mrdnuti”

Sve što vam je potrebno da bi ste vešto i precizno naneli cirkone na nokte, jeste olovka za cirkone, cirkoni i lak za nokte u boji po želji. Kada ste sve to što vam je potrebno obezbedili, preostaje vam još samo par koraka do trenutka kada će vaši nokti fantastično izgledati prekriveni cirkonima.

Cirkone složite na ravnu površinu, tako da su gornjom stranom okrenuti na gore. Zatim, jedan po jedan u nekoliko slojeva nalakirajte nokte. Uzimajte ih uz pomoć olovke, tako što ćete njenim vrhom pritisnuti cirkon. On će se zalepiti za vrh olovke, a onda ga vi možete preneti na nokat i precizno ga zalepiti gde želite. Kada zalepite jedan, pređite na drugi i tako sve dok ne zalepite sve koje želite.

Pogledajte video savet kako se koristi olovka za cirkone

Povezano: Boje za specijalne efekte na noktima!

 

error: Content is protected !!