Izbor frizure prema horoskopskom znaku

lepota kroz horoskop

Sigurno ste se puno puta do sada našli u dilemi kakvu frizuru da napravite. Međutim, da li ste svesni da izbor koji ste u tom slučaju napravili, nije bio slučajan već su na to uticale zvezde?
Verovali ili ne, horoskopski znak u kome ste rođeni, ima uticaj na to kakvu frizuru najviše volite i kakva najviše odgovara vašem karakteru i temperamentu.

Koja frizura najviše odgovara vašem horoskopskom znaku?

Ovan:

Ukoliko ste rođeni u znaku ovna, najviše će vam odgovarati frizura koja je lepršava i nesputana, baš kao i vaš karakter. Zato, najbolje je da se odlučite za frizuru koja neće imati krajnje svedenu formu, već koja će po svom obliku dopuštati ponekom pramenu da ode na svoju stranu i razbije monotoniju.

Bik:

Ukoliko ste rođeni u znaku bika, vama je potrebna frizura koju ćete lako i u svakoj prilici moći da kontrolišete. Suviše zahtevne frizure za čije održavanje vam je potrebno puno pažnje, neće privući vašu pažnju.

Blizanci:

Ukoliko ste rođeni u znaku blizanaca, vaš temperament ce vas uvek nagoniti na neki novi i drugačiji izbor kada je frizura u pitanju. Vi sa kosom i njenim izgledom, često volite da eksperimentišete i zato, neretko menjate boju kose ili se opredeljujete za nijanse koje izgledaju pomalo otkačeno i ekscentrično. Niste rob precizno definisanih formi i privlače vas neobične frizure.

Rak:

Ukoliko ste rođeni u znaku raka, za vas će uvek biti i ostati važno da vam je kosa izrazito duga, kako biste sa njom mogli da eksperimentišete. Ponekad, želećete da kosu vežete u najobičniji rep, dok ćete već narednog dana poželeti da je uvijete i oblikujete u raskošne lokne. Već trećeg dana, imaćete neku treću, sasvim drugačiju ideju za svoju frizuru.

Lav:

Ukoliko ste rođeni u znaku lava, vama će u svakom trenutku i na svakom mestu biti jako važno da vaša kosa izgleda lepo, negovano i uredno. U vašem slučaju, svaka dlaka je na svom mestu i vaša frizura uvek izgleda kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Vi svoju kosu, doživljavate kao svoj ponos, baš kao što i lav doživljava svoju grivu.

Devica:

Ukoliko ste rođeni u znaku device, podsvesno vi ćete se uvek odlučiti za jednostavnu frizuru, koja neće narušiti prirodnost vašeg izgleda. Previše veštačke nijanse kose ili ekstravagantne frizure, vama nikada neće privući pažnju. Ipak, skloni ste krajnostima kada je u pitanju dužina kose. Konkretno, ili ćete imati ultra kratku ili naglašeno dugu kosu.

POVEZANO: Kako da produzite kosu za manje od 2 minuta?

frizure prema horoskopskom znaku

Vaga:

Ukoliko ste rođeni u znaku vage, u vama je večno prisutna potreba za postizanjem ravnoteže. Ta potreba, odražava se i kada je izbor frizure u pitanju. Vama je jako važno da vaša trenutna frizura, bude usklađena sa vašim trenutnim raspoloženjem. Ukoliko se osećate poletno, razdragano i pomalo “otkačeno”, poželećete i takvu frizuru tog dana. Ipak, onda kada vam dan budu obeležile emocije kao što su ravnodušnost, potreba za samoćom i smirenost, vi ćete jednostavno vezati rep i nećete želeti ništa da promenite u izgledu svoje kose tog dana.

Škorpija:

Ukoliko ste rođeni u znaku škorpije, vi se po pitanju izbora frizura u najvećoj meri slažete sa osobama rođenim u horoskopkskom znaku raka. Za vas, karakteristična je stalna potreba za eksperimentisanjem sa frizurom. Svaki novi trend, privući će vašu pažnju i isprobaćete gotovo svaku frizuru koja vam se učini interesantnom.

Strelac:

Ukoliko ste rođeni u znaku strelca, vama će uvek odgovarati frizure koje će iskazati vaš energičan životni stav i pristup životu. Često, pri izboru odgovarajuće frizure ići ćete i korak ispred trenda i vremena i daćete svojoj kosi futuristički izgled.

Jarac:

Ukoliko ste rođeni u znaku jarca, vi ćete gotovo uvek preferirati frizuru koja izgleda kao da ste upravo krenuli na bal ili sličnu svečanost. Visoka elegancija odiše iz vas kroz izgled vaše frizure.

Vodolija:

Ukoliko ste rođeni u znaku vodolije, vi ste jako maštoviti kada su u pitanju frizure koje birate za sebe. Stalo vam je do toga da vaša frizura privuče pažnju i poglede okoline i zato se često poigravate sa dužinom, bojom i celokupnim izgledom kose.

Ribe:

Ukoliko ste rođeni u znaku riba, vama će najbolje pristajati romantične i nežne frizure, koje će istaći vaš prefinjen i blag karakter. Podsvesno, vi sebe doživljavate kao neku od princeza iz bajki iz detinjstva. Upravo takve frizure i birate.

POVEZANO: Kako se koji horoskopski znak ponasa u sopingu?

 

error: Content is protected !!