OVAN – Mesečni horoskop za FEBRUAR 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku OVAN, evo šta vas očekuje u FEBRUARU 2017.

Ljubav:

Proleće je još uvek daleko od nas, ali izgleda mi da u vašoj spavaćoj sobi već sve cveta! U vašem polju ličnosti je vaš vladar Mars, a tu je I Venera, koja vlada vašim partnerskim odnosima. Pred vama i voljenom osobom su dani ispunjeni aktivnostima (ne samo u spavaćoj sobi), jednom pozitivnom i podsticajnom energijom. U drugom delu meseca mogu se stvoriti neki preduslovi za vašu ljubomoru i pomalo impulsivne reakcije prema partneru. Možete postati svadljivi i izazivati rasprave sa voljenom osobom.

Slobodnima ovaj mesec donosi veliku potrebu za osvajanjem i « dokazivanjem » kada je suprotni pol u pitanju. Neki od vas mogu čak i lutati od avanture do avanture. Mesta poznanstva su izlasci, druženja sa prijateljima, društvene mreže. Vrlo često ćete u ovom periodu pomešati strast sa ljubavlju, pa nije ni čudo što mnogi od odnosa koji sada budu započeti neće imati neki naročit rod trajanja. Treća dekada će nekima od vas doneti I ulazak u tajnu vezu sa zauzetim osobama.

Posao:

Velika lična inicijativa I angažovanost obeležiće ovaj period. Sa ovolikom količinom energije koju trenutno imate, nema nepremostivih prepreka I neosvojivih vrhova za vas. Naročito će prvi deo februara biti aktivan, pred vama će se poslovne šanse otvarati, a vi ćete itekako umeti da prepoznate prave I iskoristite ih. Jedino čega biste trebali da se čuvate jeste nestrpljivost I požurivanje onih sa kojima sarađujete.

Neće svi moći da prate vaš tempo. Pokušaćete I nadređenima da se na neki način nametnete, što može rezultovati prolaznim sukobima I tenzijama. U drugom delu meseca moraćete više vremena da odvojite za planiranje, proračune I analize, da biste znali u kom pravcu da se usmerite.

Zdravlje:

Sam početak meseca može doneti neku sitniju zdravstvenu problematiku – prolazne viruse, glavobolje ili probleme sa sinusima. Ostatak februara je prilično dobar. Mars u vašem polju ličnosti donosi veliku energiju, koju ćete morati da potrošite na neki način – najbolje kroz kretanje I fizičku aktivnost.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

 

error: Content is protected !!