Akademija za estetiku i kozmetologiju – Upis u toku!

akademija za estetiku i kozemtiku purity

Vreme u kojem živimo nosi sve veći broj izazova. Savremeno društvo ima potrebu za sve većim brojem novih zanimanja, što predstavlja ozbiljan izazov za obrazovni sistem. Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” je spremna da odgovori na te izazove.

Spajajući koncept savremenog, američkog sistema obrazovanja i tradicije, izraelske stručnosti, nudi obrazovanje za najtraženija zanimanja iz oblasti nege lepote i estetike. Zamislite da umesto u biblioteci za svoju buduću profesiju učite u kozmetičkom salonu, spa ili fitness centru ili na Beogradskoj nedelji mode, na snimanjima domaćih filmova, serija i muzičkih spotova.

Zamislite da uz samo najneophodnije teorijsko znanje, učite praktično, i to samo ono što će vam trebati za rad u Vašoj profesiji. Ili prestanite da zamišljate i upišite studije za :

  • Estetičara/kozmetičara
  • Make Up umetnika
  • Wellness i Spa terapeuta
  • Asistenta u javnom sektoru – stilistu

akademija purity

Steknite zvanje u profesijama, koje će uvek biti tražene i dobro plaćene, i sa kojima nikada nećete morati da tražite posao, jer će posao biti u Vašim rukama. Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity”, osim obrazovanja nudi i mogućnosti zapošljavanja u zemlji i inostranstvu i posreduje izmedju svojih svršenih studenata i poslodavaca na tržištu rada, pronalazeći posao svakome ko želi da se zaposli nakon studija. Akademija takodje pomaže svakom svršenom studentu u započinjanju sopstvenog posla.

Ako želite da se profesionalno bavite lepotom i estetikom i želite zanimanje koje će uvek biti traženo i dobro plaćeno, požurite, upis na sve smerove studija traje do 30.06.2014.

Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity”
011/641-78-27
060/723-78-52
[email protected]
www.kozmetika.edu.rs

 

error: Content is protected !!