Eucerin® HYALURON-FILLER dnevne kreme u ekskluzivnim neseserima!

By  |  0 Comments

Hijaluronska kiselina već duže vreme ima primat u odnosu na kolagen, nekada neizostavnu supstancu u antiage estetskoj medicini i preparatima za negu. Eucerin® HYALURON-FILLER kreme za dan za suvu i za normalnu i kombinovanu kožu, SADA možete pronaći u ekskluzivnom pakovanju – luksuznom neseseru!

Hijaluronska kiselina – da li ste znali?

  • Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u mnogim organima u našem telu.
  • Dok smo mladi naše telo je veoma bogato hijaluronskom kiselinom, jer organizam uspeva da je dopunjuje na dnevnoj bazi.
  • Nivo hijaluronske kiseline kod osoba preko 60 godina jednak je jednoj desetini hijaluronske kiseline u organizmu adolescenta, te da upravo zbog toga mladi ljudi imaju čvrstu, lepo hidriranu kožu.
  • Zahvaljujući sposobnosti ove supstance da vezuje vodu, hijaluronska kiselina ima veliki uticaj na smanjenje bora i obezbeđuje optimalnu hidrataciju  kože.

Što je veoma važno kada je hijaluronska kiselina u pitanju?

U preparatima za popunjavanje bora i antiage negu, koriste se različiti tipovi hijaluronske kiseline, a upravo od karakteristika, to jest vrste hijaluronske kiseline koju sadrže zavise efekti tretmana za podmlađivanje i antiage negu!

U svojim HYALURON-FILLER preparatima Eucerin® koristi autentičnu, izuzetno efikasnu kombinaciju, hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja popunjava bore duboko u koži, gde nastaju, i na površini. Ova kombinacija zaslužna je i za činjenicu da Eucerin® HYALURON-FILLER preparati obezbeđuju trenutne, ali i dugotrajne rezultate u borbi protiv simptoma starenja kože.

Eucerin® HYALURON-FILLER kreme za dan za suvu i za normalnu i kombinovanu kožu, SADA možete pronaći u ekskluzivnom pakovanju – luksuznom neseseru koji će vašoj dnevnoj rutini antiage nege kod kuće ili na putovanju dati posebnu čar!

eucerin hyaluron filler

INFO PLUS:
Eucerin® Hyaluron-Filler dnevne kreme za suvu i za normalnu i kombinovanu kožu idealna su podloga za šminku, a sadrže i:

  • bioaktivni saponin koji dodatno stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline u koži
  • SPF 15 i UVA zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja, među kojima je i prevremeno starenje kože.

Specijalna ponuda traje dok traju zalihe!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!