Eucerin i Lepotica poklanjaju – Brzo odgovori, nagradu osvoji!

eucerin pokloni

Verujemo da ste već čuli da vam tokom praznika u okviru jedinstvene ponude: „Kupite sebi, darujte drugom“, Eucerin® daje mogućnost da, uz kupovinu jedne antiage kreme, dobijate još jedan Eucerin® antiage preparat u zasebnom poklon pakovanju, spreman za darivanje?

U saradnji sa Eucerin Srbija, mi smo otišli i korak dalje u prazničnom darivanju i za vas pripremili ne samo specijalni vodič kroz ovu jedinstvenu prazničnu ponudu, već i specijalne Eucerin antiage poklone za čitateljke koje u naredna tri dana prve tačno odgovore na pitanja proizašla iz tog vodiča. Pažljivo čitajte!


Vodič kroz Eucerin antiage kupovinu

Kako da izaberete Eucerin antiage negu koja odgovara individualnim simptomima starenja kože?

  • Ukoliko su “najveći” problem kože bore, najbolji izbor je  Eucerin® Hyaluron – Filler linija koja, pored izuzetno efikasne kombinacije hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca zadužene za trenutno ali i dugutrajno popunjavanje bora, sadrži bioaktivni saponin, koji dodatno stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline u koži.
  • Ako lice tokom godina dobija “tužni izraz”, koji nastaje gubitkom volumena, jedrinu kože i vedrinu lica vratiće nega preparatima iz Eucerin® Volume-Filler linije. Preparati iz ove linije sadrže tri aktivna sastojka: magnolol, oligopeptide i hijaluronsku kiselinu, koji deluju na sve uzročnike gubitka volumena i pojave bora
  • Za povratak elastičnosti i blistavosti, ali i borbu protiv dubokih bora, zadužena je Eucerin® Elasticity + Filler linija, specijalno razvijena da zadovolji sve potrebe kože koja stari. Visoka efikasnost preparata iz ove linije počiva na inovativnoj kombinaciji moćnih aktivnih sastojaka: arktina, silimarina i hijaluronske kiseline.

Kako da u okviru ponude „Kupite sebi, darujte drugom“, izaberete poklon za dragu osobu?

  • Eucerin® Hyaluron–Filler dnevna krema za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu, efikasno se bori protiv površinskih i dubinskih bora, a idealna je podloga za šminku.
  • Eucerin®  Hyaluron-Filler CC kremu, u tamnijoj i svetlijoj nijansi – prvi dermo-kozmetički preparat za ujednačavanja tena sa efektom borbe protiv starenja.
  • Eucerin® Elasticity + Filler dnevna kremu, se bori protiv svih simptoma steranja kože, i vraća koži blistavost i elastičnost.
  • Eucerin® Volume-Filler Koncentrat, pojačava efikasnost preparata za svakodnevnu negu protiv gubitka volumena kože.

Odgovori tačno, osvoji Eucerin antiage preparat!

Pitanje za 26.12.2016.

Protiv kog simptoma starenja kože se bori Eucerin® Hyaluron – Filler linija?

Odgovore ostavite u komentaru ispod ovog teksta. Čitateljka koja prva tačno odgovori na pitanje osvaja Hyaluron Filler dnevnu kremu za suvu kožu.

eucerin-hyaluron-filler-dnevna-krema-za-suvu-kozu

Čitateljka koja je prva tačno odgovorila na pitanje broj 1 i osvojila Hyaluron Filler dnevne kreme za suvu kožu je Katarina (podaci poznati redakciji). Doitnica će biti kontaktirana putem maila.

eucerin dobitnica

Pitanje za 27.12.2016.

Koja Eucerin antiage linija efikasno rešava problem gubitka volumena kože i takozvanog „tužnog izraza“?

Odgovore ostavite u komentaru ispod ovog teksta. Čitateljka koja prva tačno odgovori na pitanje osvaja Volume Filler krema za područje oko očiju.

eucerin krema oko ociju

 

Čitateljka koja je prva tačno odgovorila na pitanje broj 2 i osvojila Volume Filler krema za područje oko očiju je Joka67 (podaci poznati redakciji). Doitnica će biti kontaktirana putem maila.

eucerin dobitnica

Pitanje za 28.12.2016.

Koja su tri glavna sastojka Eucerin® Elasticity + Filler linije?

Odgovore ostavite u komentaru ispod ovog teksta. Čitateljka koja prva tačno odgovori na pitanje osvaja Elasticity+ Filler noćnu kremu.

eucedrin elasticity filler krema

Čitateljka koja je prva tačno odgovorila na pitanje broj 3 i osvojila Elasticity+ Filler noćnu kremu je Senka (podaci poznati redakciji). Dobitnica će biti kontaktirana putem maila.

eucerin dobitnica

error: Content is protected !!