Obradujte sebe i one koji su vam dragi uz Eucerin novogodišnju ponudu

eucerin novogodisnja ponuda

Novogodišnji praznici koji su pred nama pozivaju nas da više pažnje posvetimo najbližima, ali i sebi. Eucerin® misli i na vas i na one koji su vam dragi uz jedinstvenu novogodišnju ponudu.

Novogodišnja ponuda „Kupite sebi, darujte drugom“, daje vam mogućnost da zuz kupovinu jedne antiage kreme iz Eucerin® Hyaluron-Filler, Eucerin® Volume-Filler i Eucerin®Elasticity +Filler linije, dobijate još jedan Eucerin® antiage preparat u zasebnom poklon pakovanju, spreman za darivanje!

Dajući vam mogućnost da kupovinom jedne Eucerin® antiage kreme, izaberete Eucerin® antiage preparat za dragu osobu u specijalnom novogodišnjem pakovanju, spreman da se uruči dragoj osobi, Eucerin® potvrđuje da, pored ekspertize u poznavanju procesa koje prolazi naša koža tokom starenja, misli na potrebe i želje svojih korisnika!

Eucerin vodič za kupovinu i darivanje:

Jedinstvena ponuda „Kupite sebi, darujte drugom“, dolazi u pravo vreme i zato što se upravo ove godine Eucerin® Vollume Filler i Eucerin® Hyaluron Filler linijama, koje su već zadobile poverenje mnogih, pridružila i Eucerin®Elasticity + Filler linija.

nova eucerin linija
Time je zaokružena ponuda Eucerin® antiage preparata koji u osnovi formulacije sadrže dokazano visokoefikasnu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca. Ovaj priznati dermokozmetički brend je tako svojim korisnicima pružio mogućnost da izaberu antiage negu koja odgovara upravo simptomima starenja koje pokazuje njihova koža. A sada i koža osobe kojoj preparat poklanjate.

  • Ukoliko su “najveći” problem kože bore, najbolji izbor je  Eucerin® Hyaluron – Filler linija koja, pored izuzetno efikasne kombinacije hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca zadužene za trenutno ali i dugutrajno popunjavanje bora, sadrži bioaktivni saponin, koji dodatno stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline u koži.
  • Ako lice tokom godina dobija “tužni izraz”, koji nastaje gubitkom volumena, jedrinu kože i vedrinu lica vratiće nega preparatima iz Eucerin® Volume-Filler linije. Preparati iz ove linije sadrže tri aktivna sastojka: magnolol, oligopeptide i hijaluronsku kiselinu, koji deluju na sve uzročnike gubitka volumena i pojave bora
  • Za povratak elastičnosti i blistavosti, ali i borbu protiv dubokih bora, zadužena je Eucerin® Elasticity + Filler linija, specijalno razvijena da zadovolji sve potrebe kože koja stari. Visoka efikasnost preparata iz ove linije počiva na inovativnoj kombinaciji moćnih aktivnih sastojaka: arktina, silimarina i hijaluronske kiseline.

Sve Eucerin® antiage linije sadrže kreme za dnevnu i noćnu negu, te ćete, ako već nemate omiljenu, među njima sigurno pronaći onu koja odgovara individualnim potrebama vaše kože.

Izaberite Eucerin poklon za dragu osobu

Kao poklon dragoj osobi, takođe vodeći računa o potrebama kože, možete izabrati jedan od Eucerin® antiage preparata u specijalnom novogodišnjem pakovanju:

  1. Eucerin® Hyaluron–Filler dnevnu kremu za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu, čija formulacija obezbeđuje borbu protiv površinskih i dubinskih bora, a idealna je podloga za šminku.
  2. Eucerin®  Hyaluron-Filler CC kremu, u tamnijoj i svetlijoj nijansi – prvi dermo-kozmetički preparat za ujednačavanja tena sa efektom borbe protiv starenja.
  3. Eucerin® Elasticity + Filler dnevnu kremu, zahvaljujući kojoj će vaša koža povratiti blistavost i elastičnost.
  4. Eucerin® Volume-Filler Koncentrat, koji pojačava efikasnost preparata za svakodnevnu negu protiv gubitka volumena kože.

hijaluron filer linija

Izbor poklona zavisi od raspoloživosti u apoteci, a praznici nam stižu – zato požurite, obradujte sebe i one koji su vam dragi!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!