Novi trend farbanja: Tigrovo oko kao inspiracija

By  |  0 Comments

Već neko vreme nema traga od pomame za balayage nijansiranjem kose, ali postoje znaci koji ukazuju na novi trend farbanja kose: Tigrovo oko koji će vas oduševiti. Sumnjate? Saznajte u nastavku zašto se trend Tigrovo oko nameće kao apsolutni hit zimske sezone.

Zahvaljujući društvenim mrežama, pored ombre, sombre, balayage tehnike, sve popularniji je novi trend farbanja kose: Tigrovo oko. Pre nego što počnemo o tome zašto su mnoge žene toliko opsednute ovom tehnikom farbanja, hajde da vam prvo otkrijemo zašto ime Tigrovo oko. Prvo da razjasnimo da tehnika Tigrovo oko nema nikakve veze sa životinjom, već je poludragi kamen Tigrovo oko inspiracija za najnoviji trend farbanja kose.

Povezano: Poludrago kamenje i njegovo značenje 2. deo!

Tigrovo oko je vrlo jak zaštitnički kamen poznat i po svojoj tamno smeđoj boji osveženom kombinacijom svetlih i tamnih pramenova u karamel i med boji koja izgleda očaravajuće na kosi.

Novi trend farbanja kose: Tigrovo oko podseća na balayage, ali razlika je što umesto svetlijih pramenova karakterističnih za balayage tehniku, Tigrovo oko daje više toniranih pramenova u kosi. Kosa dobija volumen jer različite nijanse pramenova stvaraju dubinu koju možete videte u kamenu Tigrovo oko.

Ovaj lep spoj nijansi je savršen izbor za brinete – lak za održavanje i izgleda prirodno. Boja se održava blagim šamponom i regeneratorom za farbanu kosu, ali i ispiranjem kose što je moguće hladnijom vodom kako biste održali zdravlje i sjaj vaše kose.

A photo posted by Lesaro Salón (@lesarosalon) on

Povezano: Zavodljivi make-up trikovi za brinete!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!