Svetlucave novogodišnje usne: 10 predloga

By  |  0 Comments

Svetlucave usne su idealne za žene koje su hrabre i elegantno žele da privuku pažnju na svoj novogodišnji izgled. Ako volite šljokice i sjaj, ovih 10 predloga za novogodišnji izgled usana će vas oduševiti.

Pošto je novogodišnja noć pred nama, odlučili smo vas obradovati sa malo više sjaja, šljokica i svetlucavosti nego što je to uobičajeno.

Svetlucava šminka je fantastična i zadivljujuća u svakoj prilici, a pogotovo u kontekstu predstojeće novogodišnje proslave. Ako želite da budete u centru pažnje za doček Nove 2017. godine, trebalo bi da pokušate sa odvažnim šljokičastim odsjajem na usnama.

Ukoliko želite da sijate tokom cele praznične sezone, morate znati i kako se nanose i nose svetlucave usne. Prvo iscrtajte i popunite usne bež olovkom. Kako šljokice ne bi letele na sve strane, pomoću četkice ih nanesite na sjaj ili karmin u istoj ili sličnoj boji. Usne ćete učiniti vizuelno punijim ako završite šminkanje običnim sjajem.

Verovatno ćete trebati naneti nekoliko slojeva šljokica kako biste prekrili cele usne, ali nemojte preterivati. Višak šljokica lako ćete ukloniti pomoću lepljive trake. Ili možete stavite šljokice na ivice ili sredinu usana, ili ih naneti u blagim tragovima. Eksperimentišite, efekat je svejedno očaravajući.

Bitno je da vodite računa da ne nanosite velike količine šljokica i da vam je ostatak šminke sveden. Malo rumenila, nekoliko poteza crnom maskarom i spremni ste. Glamurozan efekat je zagarantovan!

Nova godina je za 5 dana tako da smo za vas pronašli 10 neverovatnih predloga za svetlucave usne koje će bez sumnje dodati glam vašem celokupnom novogodišnjem izgledu.

Povezano: 10 predloga za novogodišnji make-up!

A photo posted by @anaisgsb on

A photo posted by Mohammed Hindash (@hindash) on

A photo posted by Sonas ? (@angellthingzz) on

Povezano: Šljokičaste usne su hit ove jeseni!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!