10 predloga za savršen novogodišnji make-up

By  |  0 Comments

Praznični dani okupani su svetlucavim zabavama, ludim provodima u gradu, ali i potrebom da u svakom tom trenutku izgledamo što je lepše moguće. Menjamo frizure, odevne komade, lak na noktima, ali najviše pažnje često posvećujemo usklađivanju šminke sa outfitom. Pogledajte ovih 10 predloga za savršen novogodišnji make up, sigurno će vam olakšati novogodišnju groznicu.

Ukoliko želite nezaboravan novogodišnji doček, najvažnije je da budete nasmejani i raspoloženi za opraštanje sa nekada divnom i srećnom, nekada teškom i tužnom 2016. godinom. Nova frizura ili haljina skrenuće pažnju na vas, ali s obzirom na količinu vremena koju ćete provesti pričajući (ili pevajući) sa prijateljima, vaš ceolovečernji novogodišnji izgled će najbolje upotpuniti savršen novogodišnji make up.

Doček Nove godine podrazumeva celovečernji ples, hranu, piće, fotografisanje i čestitanje među prijateljima te vaš novogodišnji make up treba da bude postojan kako bi izdržao znoj, masnu hranu, obojena pića, prejako svetlo, nežne poljupce… Nema potrebe za brigom i panikom, dugotrajnost šminke se održava uz pomoć fiksatora – ravnomerno nanesite proizvod na celo lice, držeći oči zatvorene sve vreme.

Nebitno da li je svetlucav, klasičan ili prirodan, važno je da vaš novogodišnji make up bude u vašem stilu! Nijanse šminke treba da budu interesantne i efektne, zato eksperimentišite dok ne shvatite da ste pronašli vaš savršen novogodišnji make up izgled.

I ne zaboravite da nakon novogodišnjeg ludog provoda uklonite šminku i umijete lice kako biste i u novoj godini imali blistavu i zdravu kožu.

Pošto od viška ideja glava nikad ne boli, donosimo vam 10 predloga za savršen novogodišnji make up za doček 2017. godine. Pogledajte zanimljive predloge sa pista i crvenih tepiha – možda pronađete neku inspiraciju u kojoj ćete zablistati u novogodišnjoj noći.

Alexa Chung

Jennifer Lopez

Cara Delevingne

Jessica Biel

Emily Ratajkowski

Heidi Klum

Kristen Stewart

Alessandra Ambrosio

Natalie Portman

Gigi Hadid

Povezano: Novogodišnji manikir: 10 sjajnih predloga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!