Novi Labello Original Neon – Nikad zabavnija nega usana

neon labelo

Čuveni Labello balsam za usne, sada je dostupan u 6 modernih NEONSKIH pakovanja koja svetle pod UV svetlom, što ih čini savršenim modnim asesoarom za svaku žurku. Sakupite svih 6 neonskih pakovanja iz limitirane Labello Original Neon serije.

Najnoviji trendovi, najluđe odevne kombinacije, kul stilovi – svi želimo da naša garderoba, cipele i torbice budu šik i trendi, i da naš stil reflektuje naše raspoloženje. Zašto onda ne biste i balsam za usne utonirali sa svojim stajlingom i učinili ga savršenim asesoarom za vašu tašnu? Spojite najnežniju negu usana sa savremenim neonskim trendom.

Upravo inspirisan najnovijim modnim i beauty trendovima, Labello original balsam za usne sada je dostupan u fantastičnim modernim pakovanjima različitih boja. Neodoljivi neonski dizajn Labello Original Neon balsama za usne, koji sija pod UV svetlom, naglasiće vaš stajling i učiniti svaki trenutak nezaboravnim.

Labello – Najbolja nega u najboljem izdanju

Više od sto godina, Labello je jedan od najpouzdanijih stručnjaka za nege usana u Evropi i mnogim drugim delovima sveta. Njegova formulacija sa ši buterom i pantenolom pruža dugotrajnu negu i 12 sati intenzivne hidratacije čineći usne mekim i glatkim.

Sa limitiranim izdanjem Labello Original Neon, nega usana postaje još zabavnija. U modernim neonskim pakovanjima Labello Original Neon balsama za usne i dalje se krije vaš omiljeni stručnjak za hidrataciju usana, ali sada u zavodljivom, novom ruhu.

novi labello neon balzami

Labello Original Neon limitirano izdanje

Budite zvezda večeri uz moderan, neonski dizajn novog Labello Original Neon balsama za usne. Labello Original Neon kolekcija balsama je dostupna na tržištu samo ograničeni vremenski period.

Formulacija sa ši buterom i pantenolom pruža dugotrajnu negu i 12 sati intenzivne hidratacije čineći usne neodoljivo mekim i glatkim. Labello Original Neon dostupan je u šest pakovanja različitih neonskih boja.
4,8 g okvirna cena: 182 din.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!