Nedeljni horoskop – Od 19. do 25. decembra 2016.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 19. do 25. decembra 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Ove sedmice će te praviti velike greške kada je ishrana u pitanju. Ili ćete jesti preobilno, što će vam izazivati velike probleme sa probavom, ili ćete pak otići u drugu krajnost I živeti samo “od vazduha I ljubavi”. U ovom periodu izbegavajte veće količine alkohola.

Ljubav

Iako je emotivni partner u ovom periodu dosta korektan prema vama I nemate puno toga da mu suštinski zamerite, evidentno je vaše nezadovoljstvo u postojećem odnosu. Čak i najbezazlenije primedbe od strane voljene osobe možete doživljavati kao kritiku na svoj račun i najviše će vam prijati kada se osamite, povučete u sebe, jer tako trenutno najbolje funkcionišete. Neki od vas počeće vrlo intenzivno da razmišljaju o drugoj osobi, verovatno o nekome sa kim blisko poslovno sarađujete.

Ako ste slobodni, činiće vam se da ste pronašli ideal za kojim toliko dugo čeznete. Osoba koja je u vašoj blizini budi u vama najintenzivnije strasti, ali i duboke emotivne zanose. Ako sve „odigrate“ kako treba, do kraja ove sedmice biste se mogli naći u izuzetno uzbudljivoj vezi.

Posao

Shvatili ste da vam je vaša otvorenost I iskrenost mnogo puta poremetila planove. Još jedna slična situacija dogodiće se početkom sedmice, kada ćete biti jako razočarani postupkom osobe kojoj ste verovali. Od sada ćete se truditi da svoja razmišljanja I ideje sačuvate samo za sebe – do pravog momenta za delovanje. Papiri, bitna poslovna dokumentacija, ali I dogovori – mogu predstavljati kamen spoticanja kod vas tokom većeg dela sedmice. Doći će I do napetosti sa poslovnim partnerima u drugom delu ovog perioda. Ipak, brzo ćete uspeti da povratite stabilnost I završite sve što je neophodno.

Novac

Rasterećenost je evidentna u finansijskom segmentu. Neko od prijatelja vam može “namestiti” posao koji bi vam doneo jednokratnu, ali solidnu zaradu.

Zdravlje

Ne sedajte za volan pod dejstvom alkohola. Mlađim Ovnovima mogućnosti za glavobolje, dok će kod starijih biti naglašeni problemi sa spavanjem, krvnim sudovima.

 

Povezano: OVAN – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak bik

bik horoskop

Vi ste u toliko dobrom raspoloženju, toliko u pokretu, da ćete bukvalno jesti “s nogu” I onda kada pronađete neki trenutak više za sebe.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj relaciji, trenutno najviše razmišljate o tome kako da na najbolji način iskoristite vreme – želite da se družite, da se vidite sa nekim ljudima koje odavno niste susreli, jednostavno – hoćete da malo uživate u životu. Za voljenu osobu ćete imati tek malo vremena, što će drugoj strani itekako zasmetati I može vam napraviti scenu sredinom sedmice. Poslušajte savet – ne zapostavljajte one koje volite.

Dragi slobodni Bikovi – pred vama su dani neograničenih mogućnosti kada je ljubav u pitanju. Možete se super provesti u izlasku I upoznati nekog interesantnog, možete započeti jaku konekciju sa nekim preko društvenih mreža, možete se okrenuti ka emotivnom partneru iz prošlosti….Na koju god stranu da odete, odlični momenti su zagarantovani, kao I uživanje u intenzitetu I strasti.

Posao

Neke šanse će se naprečac otvoriti u poslovnom segmentu, ali vi nećete biti spremni da tek tako, naglavačke uletite u nešto što je neprovereno. U ovom periodu imate odličan balans, uspevate da smirite nestrpljivost I da realno sagledate celu situaciju. Ukoliko čak I tada budete nesigurni, tu je savet od nekoga kome jako verujete. Generalno – sve situacije u poslovnom segmentu funkcionišu, uz manje zastoje koji se vezuju za papirologiju ili prolongiranje nekih dogovora. U ovoj nedelji možete obnoviti kontakt sa poslovnim partnerom sa kojim ste ranije jako lepo sarađivali.

Novac

Novac koji očekujete kasni, a vama se troškovi iz dana u dan povećavaju. Ne samo to – kao da sebe sada ne uspevate u potpunosti da obuzdate kada je impulsivna kupovina u pitanju.

Zdravlje

Ako ste pripadnik starije generacije I imate problema sa krvnim pritiskom, potrudite se da isti često kontrolišete I redovno uzimate lekove koje vam je lekar prepisao. Kod mlađih Bikova – zdravstvena situacija je odlična.

 

Povezano: BIK – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak bliznaci

mesecni horoskop blizanci

Po pitanju hrane Blizanci će ići iz krajnosti u krajnost, sve u zavisnosti od toga kako se osećaju – to jest – koliko se nerviraju. Ako budete uspeli da uskladite sebe, imaćete noramalan, zdrav apetit, ali ako stress prevlada – ili ćete se natrpavati hranom ili maltene gladovati, sve u zavisnosti od toga kako inače reagujete na nervozu.

Ljubav

Pojedini slobodni Blizanci svoja emotivna interesovanja u ovoj nedelji zasnivaju samo I isključivo na prošlim iskustvima. ili ćete se okrenuti pokušajima da obnovite kontakt sa bivšim partnerom, ili ćete u novim osobama tražiti karakteristike ili sličnost sa onima sa kojima ste nekada bili. Neće vam prijati “slobodne ponude” – umećete da prepoznate ko od vas traži samo avanturu, a ko želi da odnos bude na nekim stabilnijim osnovama.

U postojećim emotivnim I bračnim relacijama može biti interesantno I živo, ali se ova atmosfera lako može pretvoriti u uzburkanost I nemir. Bilo bi dobro da se povučete iz nekih rasprava sa voljenom osobom, jer one sada neće doneti razrešenje, već naprotiv – mogu samo naterati I vas I voljenu osobu da se osećate loše. Rastrgnutost između poslovnog I emotivnog života.

Posao

Ma koliko u ovom periodu smatrali da ste dovoljno kompetentni da donesete neke odluke koje mogu promeniti pravac vašeg poslovnog života, ipak vam se savetuje da ne “trčite pred rudu”. Postoji jedna doza impulsivnosti kod vas sada, a nisam sigurna koliko u tom stanju može postojati pravilna odluka – pokušajte da potražite savet ili da napravite spisak “za” I “protiv”. Nekima od vas je bitno samo da se nešto promeni, I to što pre – pa mogu ishitreno uleteti u posao, koji će se pokazati kao prilično velik zalogaj za njih. Nezaposleni mogu dobiti poziv od poslodavca kod kojeg su konkurisali u prethodnom periodu.

Novac

Finansije su u dosta stabilnom stanju, što je pravo čudo, obzirom da ste se vi u potpunosti raspustili I ne obraćate pažnju na svoje troškove. Početkom nedelje neki veći izdatak za kuću ili za člana porodice.

Zdravlje

Pored sveprisutne nervoze, koja itekako može uticati na vas, a naročito na kvalitet spavanja, kod starijih Blizanaca su vrlo aktuelni problemi sa koštanim sistemom.

 

Povezano: BLIZANCI – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

I kod vas je tokom ove sedmice prisutna nervoza I nemir, a vi I sami znate kako vaš stomak reaguje na to. Morate striktno voditi računa o tome koje vam namirnice prijaju, a koje ne I ograničiti svoje obroke. Preporučuje se I unos čajeva za smirenje I opuštanje.

Ljubav

U ovoj sedmici, ako ne budete malo konkretniji I otvoreniji, uglavnom će biti mnogo dešavanja, ali onih koja će se svoditi na poznanstva I povremenu komunikaciju. U prevodu – upoznajete nove osobe, sa onima koji su već u vašem životu imate dobru “priču” ali situacija se neće pomeriti sa mrtve tačke, ukoliko vi ne budete inicijator za nešto. S druge strane – vi ni sami ne znate šta biste – da li da se povučete ili delujete. Previše ste se upleli u razmišljanja I stalno kalkulišete, umesto da se prepustite.

U postojećim emotivnim relacijama – možda ste vi I svesni da ono što vam voljena osoba prebacuje I govori ima smisla, ali to ne želite da priznate. Uporno okrećete stvari “na svoju vodenicu” I trudite se da ga prevedete žednog preko vode. U tome ćete biti više nego dobri.

Posao

U potpunosti ste okupirani nekim dogovorima, bavljenjem papirologijom, traženjem grešaka kod sebe, ali I kod drugih, I analizom onoga što ste uradili do sada. Definitivno nećete biti zadovoljni u kom pravcu situacija ide, jer ćete smatrati da suviše kasnite po nekim pitanjima a činiće vam se da su greške koje ste napravili više nego dovoljne da vas zablokiraju. Iako ćete napraviti dramu u svojoj glavi, suština je da ste sve ovo prilično prenaduvali. Uključite malo svoj racio, a pokušajte da strahove potisnete – sve ono što se postavi kao prepreka tokom ove sedmice, itekako je rešivo, što ćete I sami uvideti brzo.

Novac

Postoji zabrinutost I zbog finansija. Uspećete da naplatite nešto što se već odavno razvlači I ovaj novac će malo oporaviti vaš kućni budžet.

Zdravlje

Kao što smo već naveli u delu za hranu – probava I stomačni deo će donositi probleme I mlađim I starijim pripadnicima ovog znaka. Ne uzimajte lekove na svoju ruku – ili idite kod lekara, ili se okrenite prirodnim sredstvima.

 

Povezano: RAK – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Vreme je da se pogledate u ogledalo. Ne samo to – takođe je trenutak da izanalizirate sve tegobe koje vam se od skora javljaju I da donesete pravi zaključak – nešto vrlo pogrešno radite kada je ishrana u pitanju. Dosta ste se “otromboljili”, a zdravlje počinje da klacka. Pravi je momenat da pređete na drugačiji režim ishrane.

Ljubav

Jedan deo nervoze u partnerskim odnosima se ublažio, nestao, u svakom slučaju – držite ga pod kontrolom. Sada je pravi momenat da voljenoj osobi pokažete malo više osećanja, malo više prisutnosti, podrške. Potpuno će biti kontraproduktivno ukoliko nastavite kao I do sada – da se inatite, da svaki čas izigravate uvređenu veličinu I da u suštini – pravite problem bez problema. Partner vam može zameriti I to što više vremena poklanjate svojim prijateljima, pogotovo ako ste skloni tome da slušate njihove savete – za koje voljena osoba smatra da negativno deluju na vaš odnos.

Slobodni će imati neku kratkotrajnu konekciju sa bivšim emotivnim partnerom. U kom pravcu će se ovo nastaviti, I da li će se nastaviti uopšte, zavisiće od toga kako se vi budete osećali. Sve će sada u vašem ljubavnom životu zavisiti samo od vas.

Posao

Imate osećaj da sve u poslovnom segmentu funkcioniše po principu – čas gas I ubrzavanje dešavanja, čas kočnica I potpuna blokiranost. Ulazak vašeg vladara Sunca, u polje poslovnih obaveza I svakodnevice donosi veću potrebu da se istinski potrudite oko onoga što vam je bitno. Ne kažem da to niste radili I do sada, ali moraćete da funkcionišete na zreliji I odgovorniji način. Kontakti sa saradnicima I kolegama daju vam priliku da izvučete neku korist za sebe, ali samo ako budete praktično I racionalno gledali na stvari. Uspećete da se bolje organizujete po pitanju nekih zaostalih poslova ili ispravljanja propusta.

Novac

Neko će vam ponuditi pozajmicu, ali pod dosta nepovoljnim uslovima. Razmislite da li je momenat da se dodatno obavežete. Naplatićete jedan posao koji ste u prethodnom periodu odradili.

Zdravlje

Momenat je da se okrenete sebi I stanju svog organizma. Mlađoj populaciji se preporučuje bilo kakva fizička aktivnost.

 

Povezano: LAV – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Variranje apetita, a samim tim I variranje u težini definitivno vam ne pogoduje. Ako ste ikako u prilici – idite kod nutricioniste da vam odredi jelovnik za naredni period. Ukoliko niste – I sami znate šta je ono što vam smeta I što morate izbaciti iz ishrane ukoliko želite da se dobro osećate. I izgledate.

Ljubav

Dosta toga će u vašem emotivnom životu zavisiti od vašeg raspoloženja. A ono je tokom ove sedmice u potpunosti promenljivo. U jednom momentu ćete voljenu osobu uzdizati, ići joj “niz dlaku” I truditi se da joj poklanjate ogromnu količinu pažnja…..već u narednom ćete, obuzeti nekim svojim problemima, biti prilično osorni, hladni, distancirani – jednom rečju – neće se moći funkcionisati sa vama. Partneru definitivno neće prijati ove vaše promene u raspoloženju, a neće se ni snalaziti najbolje u svemu tome.

Ako ste slobodni mnogo toga se dešava oko vas, ali I u vama. Najizrazitije su naglašeni kontakti sa bivšim partnerima, ali ne mora da znači da ćete tu uspeti da ostvarite neku jaču povezanost. Postoje osobe koje se vrte oko vas I pokušavaju da zadrže vašu pažnju, ali ste vi trenutno “ni tu ni tamo”. Ne znate šta u stvari hoćete.

Posao

Ne znate kako da reagujete na neke ponude koje dolaze do vas tokom ove sedmice. Nekima od vas će se učiniti da sve izgleda suviše dobro I bojaće se da se ne zaglave u poslu koji im kao krajnji rezultat može doneti samo nerviranje I stress. A toga vam je zaista dosta. Razmislite, neke od ovih ponuda mogu biti zaista dobre, pogotovo ako se vezuju za druge gradove, prostore, inostranstvo. Generalno – u zaostatku ste sa svojim obavezama, I pravo je čudo kako do sada niste “popili” kritiku od saradnika ili nadređenih. Promene koje se dešavaju u poslovnom okruženju daju vam velike nade da će se nešto promeniti na bolje.

Novac

Uspevate da nekako izbalansirate prilive I troškove, mada verovatno ni vama nije u potpunosti jasno kako. Čak ćete uspeti I da izmirite neke obaveze koje vučete dugo.

Zdravlje

Sem probave I potrebe da se više posvetite svojoj ishrani, pred vama je dosta “mirna” sedmica po pitanju zdravlja.

 

Povezano: DEVICA – Mesečni horoskop za DEVICA 2016.

Nedeljni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

 

Da u ovom periodu mnogo jedete – to je I vama samima jasno. Ipak, evidentno je da trenutno nemate većih problema po pitanju težine. Verovatno zbog toga što ste baš u pokretu, što se ne smirujete ni u jednom trenutku. Ipak, bilo bi lepo kada biste neke stvari uskratili sebi.

Ljubav

Vrlo zanimljivi aspekti koje vaša vladarka Venera pravi tokom ovog perioda probudiće I one najuspavanije po pitanju ljubavi. Promene se mogu dogoditi preko noći, potpuno neočekivano I van vaše kontrole. Možda biste vi želeli da se usmerite na jednu stranu, ali životne okolnosti I slučaj vas “guraju” ka nečem potpuno drugačijem. Potpuno je nepredvidivo šta se sve može desiti, ali budite sigurni – I pored neke forme unutrašnje nervoze I nemira koja će biti sveprisutna kod vas, postoje itekako moćne predispozicije da se zaljubite preko glave I izgubite tlo pod nogama.

U postojećim emotivnim relacijama sve se može srediti očas posla. Čak iako ste vi I partner toliko nervozni da bi “ujedali”, jedan momenat će biti dovoljan da vam oboma vrati osmeh na lice I učvrsti vaš odnos.

Posao

U ovoj nedelji desiće se neke prekretnice koje će Vagama dati jedan neverovatan podsticaj I ogromne poslovne šanse. Neke se stvari menjaju, I to u potpunosti na bolje, I vi nećete moći da ne uživate, ili čak likujete u dešavanjima. Ovo je nedelja srećnih šansi, I svakako je trebate iskoristiti, I to za ono što vam je trenutno najpotrebnije – da li za traženje usluge, promenu radnog mesta, napredovanje, razgovor sa šefovima o povećanju nadoknade za rad. Nekima od vas će I inostranstvo I saradnja sa strancima širom otvoriti vrata. Ove sedmice – grabite svoje prilike!

Novac

Itekako ste sposobni da zaradite, a šanse za finansijske prilive će se otvarati svakodnevno. Čak, ukoliko želite, možete pokušati I sa igrama na sreću – nekima od vas će se ovo itekako isplatiti.

Zdravlje

Ulazak Marsa u vaše polje zdravlja nagoveštava period kada će sve ono vezano za zdravstveni segment verovatno izbiti u prvi plan. Za sada – samo pokušavajte da nivo stresa bude pod kontrolom. Pokušajte da nađete dovoljno vremena za opuštanje, dobar san.

 

Povezano: VAGA – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

I kod vas je evidentno da neki problemi sa ishranom postoje. Vrlo često se osećate malaksalo, otromboljeno, naduveno. Istina je da je jednim delom stress zaslužan za ovo, ali zbog njega I jedete toliko koliko jedete. Neophodno je da uvedete velike promene u ishrani.

Ljubav

Od ove sedmice vladar vašeg znaka, Mars u Ribama je I vašem polju ljubavi, zabave, provoda. Iako će oko vas biti ekstra zanimljivih ljudi koji itekako pokazuju interesovanje za vas I trude se da vas osvoje – da li će se nešto konkretno I dogoditi zavisiće samo od vas. Naime, postoji mogućnost da vi niste spremni sada da se otvorite prema bilo kome, a takođe – neki od vas su “fiksirali” jednu osobu I ne interesuje ih niko drugi. Ako se prepustite dešavanjima, sigurno je da ćete uživati u zanimljivim kontaktima I strasnim ljudima. Na vama je šta ćete činiti.

U postojećim emotivnim partnerstvima, situacija “klacka”. Vi I voljena osoba se ne razumete u potpunosti, ali za sada uspevate da funkcionišete. Kod vas bi mogle početi da se javljaju iskrice prema nekome sa kim ste često u kontaktu. Računajte da od ove nedelje ulazite u period kada vrlo lako možete pokrenuti neko tajno flertovanje ili priču.

Posao

Tražite ljude na koje možete u potpunosti da se oslonite I da im verujete, a sa druge strane – trudite se da neke stvari I razmišljanja, planove zadržite za sebe. Želite da date malo a da dobijete mnogo. Ova taktika će vam možda I uspeti tokom ove sedmice I eventualno naredne, ali na duži rok nećete moći da funkcionišete ovako. Generalno – informacije koje dolaze do vas čine da se osećate zbunjeno. Niste sigurni da li će promene koje su najavljene ići u vašu korist ili ne. Budite strpljivi I pustite da vreme kaže svoje. Pošto ste većim delom sedmice rasejani, nije ni čudo što ćete zaboraviti na neke važne obaveze ili dogovore.

Novac

Sa finansijskim segmentom se I ove nedelje dobro slažete. U prevodu – pare vam dolaze, trudili se vi mnogo ili ne. Malo ste se “raspojasali” kada su troškovi vezani za kuću u pitanju. Razumem da su praznici blizu, ali da li vam je zaista potrebno toliko kupovine?

Zdravlje

Budite aktivniji, jer ste se usedeli u potpunosti. Bavite se rekreacijom, idite na plivanje. Problemi će se javljati sa koštanim sistemom.

Povezano: ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Tegobe koje se mogu javiti početkom sedmice nateraće vas da se zamislite – šta ne radite kako treba po pitanju ishrane. Dovoljno je reći samo to – apetit vam je u potpunosti raspušten I ne možete da se obuzdate. Morate drastično smanjiti unos nekih namirnica, naročito slatkiša.

Ljubav

Ako ste slobodni, vaš društveni život je prilično buran. Teško je da se u ovim danima smirujete I non stop ste okruženi prijateljima, društvom, ali I pripadnicima suprotnog pola. Itekako će vam prijati pažnja koju vam neke osobe ukazuju, ali vi kao da ne žurite – puštate da se stvari dešavaju. Ili da se ne dešavaju. Jedna osoba će imati otvorenu ponudu za vas, koja je najpre avanturističkog, neobaveznog, seksualnog tipa. Ovo sada možete biti u iskušenju da prihvatite. Druga osoba vam više prija, njena energija vam odgovara, ali postoji neka forma zastoja u ovom odnosu. Ove nedelje se ovaj zastoj može prevazići I vas dvoje se konačno spojiti.

U vašim emotivnim relacijama na prvi pogled je sve mirno, ali ispod površine dosta toga stoji nedorečeno I nerešeno. Vi imate svoja preispitivanja, voljena osoba svoja.

Posao

Ulazak Sunca u vaše polje posla I novca u prvom delu ove sedmice, pokrenuće poslovna dešavanja. Sve ono što je bilo zablokirano I u zastoju sada se može aktivirati mnogo većom snagom. Vi ste I dalje na oprezu, spremni I da sačekate još, ukoliko je to potrebno – ali čini mi se da u ovom periodu neke prilike zaista hoće biti otvorene za vas. Dogovori vam donose boljitak, u život vam ulaze ljudi koji imaju koješta pametno da kažu I da vam ponude. Takođe, možete napraviti više poslovnih dogovora za dodatne angažmane. Ako ste nezaposleni, ovo bi mogao biti period dobrih šansi za vas.

Novac

Solidno, vrlo solidno. Osećate da se polako oporavljate kada je finansijski segment u pitanju. Još tu dosta toga mora da se “čisti”, ali stvari definitivno idu na bolje.

Zdravlje

Ako zanemarimo sve ono vezano za probavu I stomačni deo, kod mlađih pripadnika znaka neće biti jačih problema. Stariji će sve ove tegobe osetiti mnogo intenzivnije. Pored toga, problem sa kostima, kičmom.

Povezano: STRELAC – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Odlaganje obroka zbog obaveza ne bi smelo da vam se dešava ove sedmice. Skloni ste tome da sve ostalo stavite na prvo mesto, a da u potpunosti zanemarite sebe. Pokušajte da makar doručak bude obilan I na vreme. Večeru, ako je to ikako moguće – preskočite. Opterećen stomak će vam smetati da spavate kvalitetno.

Ljubav

Hteli vi to da primetite ili ne, situacije vam se baš “nameštaju”. Vaš ljubavni život u ovom periodu može biti izuzetan, ukoliko ste slobodni pripadnik znaka. Problem je u tome što ste vi suviše usporeni, suviše kasno “kopčate” I nikako da iskoristite prilike kojima ste okruženi. Dobro je što se neko veoma angažovao oko vas I izgleda da nema nameru da odustane. Ova osoba bi vam se mogla vrlo suptilno podvući pod kožu ove sedmice I prosto vas “naterati” da pokušate….One priče koje biste u ovom periodu započeli mogle bi imati trajan kvalitet I vrednost. Imajte to na umu.

U postojećim emotivnim relacijama evidentan je sklad početkom ove sedmice. Nemojte postojeće stanje kvariti time što ćete, po ko zna koji put, prebacivati voljenoj osobi za neke situacije iz prošlosti. Batalite to. Okrenite se vedrijim temama.

Posao

Dosta toga o dove sedmice ide vama u korist. Ulazak Sunca u vaš znak polovinom ovog perioda konačno će Jarčevima doneti veću snagu, energiju, angažovanost, ali I pokrenuti poslovne šanse koje su u prethodnom periodu tavorile. I vi ste shvatili gde su vaše greške I nemate nameru da ih ponavljate. Polako dobijate informacije koje su vam potrebne da bi se jedan poslovni projekat pokrenuo kako treba. Vaši planovi idu ka realizaciji, nemojte odustajati od njih, jer ako se nešto bitno pozitivno ne dogodi ove sedmice, budite sigurni da će se dogoditi naredne. Imate veliku podršku od strane prijatelja I kolega.

Novac

Mnogo bolje novčane prilike vam stoje tokom ove nedelje. Neki povremeni poslići mogu se pretvoriti I u vrlo stalan I konkretan izvor prihoda. Niste sigurni I stabilni, ali čini vam se da se sve polako pomera.

Zdravlje

Od svega pomalo – problemi koji se dešavaju su sitni, ali dovoljni da vas opterećuju. Kod starijih pripadnika znaka naglašeni problemi sa kostima I nogama.

 

Povezano: JARAC – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Nervoza će vam kvariti uživanje u hrani. Takođe, baš zbog nje – možete povremeno upadati u ona stanja kada vrlo impulsivno jedete sve pred sobom, naročito slatkiše. Više obratite pažnju na kvalitet namirnica, ulazite u period kada ćete imati problema sa probavom. Moguća su čak I trovanja.

Ljubav

U ljubavi I u odnosu sa emotivnim partnerom potrudite se da budete pametni, isto toliko koliko ste lepi. Jasno je vama da na šarm možete dobiti šta god hoćete, pa mi nije jasno zašto volite da povremeno isterujete neku svoju pravdu I prepucavate se sa voljenom osobom. Valjda to radite rekreativno. U svakom slučaju, odnos je sada ok – još ako biste vi smanjili flertovanja sa strane, I povremena dopisivanja sa “prijateljima”, to bi bilo baš fino. Samo se vi igrajte, znate kako kažu – od igračke, plačke.

Ako ste sami, zavalite se I uživajte. Da ćete biti obasuti pažnjom suprotnog pola, to svakako stoji. Na vama je šta ćete raditi sa tom pažnjom I udvaranjima, I da li ćete uopšte. Neki od vas se lome – staro ili novo, staro ili novo….dok se vi smislite šta ćete I kako ćete, možete propustiti obe prilike.

Posao

Malo ste se smirili po nekim pitanjima. Iako je nervoza I dalje prisutna, uspevate da se uzdržite I da ono što želite da kažete, kažete umotano u šareni papir I okićeno cvetićima. Bravo za vas! U suštini, sve je u redu u vašem poslovnom segmentu. Potrudite se da to ne pokvarite. Iako, to zrnce sreće jeste svakako na vašoj strani, pa ćete, čak iako uspete da napravite neku brljotinu, to rešiti očas posla. Da rezimiram – bolje je da ne radite ništa I da čekate da ponude I šanse dođu kod vas, nego da ih vi jurite. Budite sigurni da će svakako doći, a na vama je da odaberete (ne brzajte u odlukama) I da ih maksimalno iskoristite.

Novac

Sve vezano za finansijski segment funkcioniše. Novac vas u ovom periodu zaista hoće, I tu zbora nema. Vi lično skrešite troškove, I uživajte u stabilnosti.

Zdravlje

Stress, nervoza I tako redom. Od toga ne možete pobeći. Upute za ishranu ste već dobili. Što se nervoze tiče, morate naći način da kanališete ono što vam se u mozgu dešava.

 

Povezano: VODOLIJA – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Najviše će vam prijati supice, čorbice, variva – to jest – kuvana hrana. Izbegavajte veće količine alkohola, sklanjajte se od slatkiša I premasne hrane. To će vam samo uznemiriti želudac. Budite umereni u svemu.

Ljubav

Slobodni pripadnici znaka su opterećeni jednom emotivnom pričom, koja je više nego izvesno – tajna. Pokušavate nekako da balansirate u svemu što se dešava, trudite se da svoje emocije I želje držite pod kontrolom, ali one su trenutno jače od vas. U potpunosti vas je obuzelo ono što se dešava I jedva ćete čekati svaki momenat sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko u ovom periodu nema nekog ka kome vaše misli idu, okrenućete se društvenim mrežama I kontaktima sa prijateljima. Neki od vas mogu pronaći baš ono što im odgovara – osobu koja će ih, makar na kratko, zainteresovati I “dići”.

U postojećim emotivnim partnerstvima – red kvalitetnog odnosa, red potpunog neslaganja. Hteli vi to da priznate ili ne – I vama je dosta ovih vruće-hladno igrica. Ipak, nadate se da će se stvari srediti I uporno istrajavate I dalje. Možda ćete I uspeti da nešto pokrenete I promenite na bolje.

Posao

Neočekivani priliv želje za pokretom I akcijom. Osećate se potpuno drugačije nego do sada I spremni ste da se mnogo više angažujete oko onoga što vam je bitno. Moguće je I da su neke informacije stigle do vas koje vam daju nadu I snagu da “gurate” ono što želite. Ako bude nekih poslovnih ponuda, a verovatno će se baš to desiti, ne savetuje vam se da odlučujete I “presecate” kao sekirom, na brzinu. Potražite savet nekog iskusnijeg, dobro razmislite, pa tek onda donesite odluku “da ili ne”. Odnos sa poslovnim saradnicima I kolegama će biti promenljiv. Vi ste povremeno nervozni I ne možete da merite svoje reči.

Novac

Priliv novca baš onda kada je to najpotrebnije. Ribe imaju pravu priliku da zatvore neka dugovanja I malo se opuste.

Zdravlje

Osećate se bolje nego ranije. Ipak, to ne znači da trebate da se opustite I ne vodite računa o sebi. Moguće su virusne infekcije.

 

Povezano: RIBE – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Može vas zanimati i: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. godinu

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

 

Povezano: OVAN – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak bik

bik horoskop

Apetit vam je tokom ovog perioda promenljiv – u nekim danima nećete moći da se obuzdate, jer ćete navaliti na omiljenu hranu, a slatkiše nećete moći da zaobiđete. U drugim momentima pak moći ćete da pregurate dan sa samo jednim obrokom. Ovakvo funkcionisanje neće prijati vašem želucu.

Ljubav

Mnogo maštanja, mnogo velikih planova, mnogo zanošenja….ali I mnogo flertovanja očekuje slobodne Bikove. Međutim, moguće je da od svega ovoga konkretno ne bude ništa. Niti ćete vi imati pravu inicijativu prema nekom, niti će osobe sa kojima dolazite u kontakt imati pravi “recept” za vas. Izgleda mi da ćete morati da sačekate neki drugi period da biste ostvarili pravu emotivnu priču. Ipak, da se ne lažemo – u svemu što se bude dešavalo zaista ćete uživati.

Trenutno nemate pravi recept za svoje partnerske veze. Izgleda kao da je sve u redu, a u stvari – nije ništa. Čini vam se da je vaš odnos postao nekako površan, povremen, nestalan I ne osećate pravu sigurnost u njemu. Nekim Bikovima se otvaraju mogućnosti za žestoku I strasnu tajnu vezu. Moguće je da ćete pokleknuti pred iskušenjem.

Posao

Pun Mesec u polju posla I novca početkom ove sedmice otvoriće pred vama neke nove poslovne šanse, ali ćete morati žestoko da zapnete da biste ih I ostvarili I realizovali. Funkcionišete vrlo promenljivo – u jednom trenutku ne možete da se opasuljite od obaveza, dok već u sledećem stoji stagnacija I to da provodite vreme na poslu zevajući u plafon ili se družeći sa kolegama. Problemi sa poslovnom dokumentacijom mogu biti aktuelni tokom cele sedmice. Ako ste privatnik – ne ulećite u neke veće investicije, jer je moguće da ćete morati prilično da čekate da bi vam se one isplatile.

Novac

Pred vama je jedna izazovna nedelja u kojoj je itekako moguće da prilive I odlive ne uspevate da kontrolišete. Računajte da će vas neko itekako “stisnuti” po pitanju obaveza koje niste izmirili.

Zdravlje

Problemi sa varenjem. Potrebno je promeniti nešto u načinu ishrane. Stariji zbog viška kilograma mogu imati tegobe sa nogama, naročito kolenima.

Povezano: BIK – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak bliznaci

mesecni horoskop blizanci

U pojedinim danima ćete bukvalno morati sebe da naterate da jedete. Toliko će vam neke stvari I situacije odvlačiti pažnju, toliko ćete biti uneseni u njih, da na hranu nećete ni pomisliti. Ako je to ikako moguće – makar se potrudite da doručak bude na vreme. Potrebna vam je energija.

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju ličnosti donosi vam da osećate jaču potrebu za emotivnom sigurnošću. Nekima od vas je već dosta samoće I površnih povremenih kontakata. Pokušavaćete da ostvarite neku smisleniju komunikaciju sa osobama koje vas interesuju, ali kao da ćete se u ovoj nedelji u potpunosti razmimoilaziti. Jednostavno – sve funkcioniše suviše teško I na mišiće.

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku, vaša su ponašanja prema voljenoj osobi totalno promenljiva. U jednom momentu osećate pritisak, svađate se, nervozni ste, ne znate ni sami šta vam smeta I šta zaista hoćete. Već u sledećem osećate grižu savesti zbog svog ponašanja I trudite se da budete pažljiviji I nežniji prema partneru. Neke od vas muči sumnja, dok je drugima potrebno više strasnih izliva od strane voljene osobe.

Posao

Samo ste delimično zadovoljni trenutnom poslovnom situacijom. Istina je da ste neke priče uspeli da pokrenete I da dobijete koliko toliko sigurnost, ali je to još uvek veoma daleko od onoga što priželjkujete. Izuzetno vas nervira što pojedinim saradnicima morate da “cinculirate” I da se prilagođavate, da budete u varijanti kompromisa kada vam do toga uopšte nije. Ne preuzimajte na sebe više nego što možete uraditi, jer niste trenutno u nekom vajnom poslovnom elanu I moguće je da ćete se u potpunosti zablokirati. Da ne pričam da postoji mogućnost I za ozbiljnije propuste I greške.

Novac

Taman rešite jedan problem, uzmete kredit, pozajmite novac ili isplatite iz redovnih priliva…kad eto nečeg novog što morate “pokrivati”. Najgore je u svemu tome što vi lično ni malo ne vodite računa o svojim troškovima – aman, zakočite malo!

Zdravlje

Morate biti malo odgovorniji prema sebi I svom zdravlju. Imunitet vam klacka, a vi ni ne pokušavate da ga popravite. Kod starijih pripadnika znaka moguće je aktiviranje hroničnih tegoba.

Povezano: BLIZANCI – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Ove sedmice nećete moći a da ne udovoljite sebi kada je hrana u pitanju. Ili ćete spremati svoja najomiljenija jela ili ćete sa zadovoljstvom svratiti kod prijatelja čija mama pravi toliko dobre pite kojima vi ne možete da odolite. Naglašeno hedonističko raspoloženje. Opustite se I uživajte u svakom zalogaju.

Ljubav

Kod slobodnih Rakova su sada prisutni nemir, izazovi I velike strasti. Trenutno ne postoji osoba koja vam može ponuditi stabilnost, ali se oko vas “motaju” udvarači koji su zainteresovani za prolazne kontakte. Da se ne lažemo, možete vi itekako tokom ove nedelje odlučiti da se malo opustite I prepustite I uživanjima I čarima zabranjenog voća. Ako vam to savest dozvoljava – samo napred! Ali….nemojte posle da kukate kako ste neispunjeni I nesrećni.

U vašim emotivnim relacijama biće mira u onoj meri u kojoj vi I voljena osoba budete spremni na ustupke jedno drugom. Pošto je sada mala verovatnoća da ćete oboje biti spremni na tako nešto, više je nego izvesno da će vaš odnos varirati I povremeno biti u fazama distanciranosti, ili pak nervoze. Oboje ćete izvlačiti na dnevni red neke priče I probleme na koje ste odavno trebali da stavite tačku. Ipak, situacija ide na bolje kako se bude približavao kraj sedmice.

Posao

U ovoj nedelji morate pokazati mnogo veću ažurnost I odgovornost prema svojim obavezama. Mada, pitanje je koliko ćete to biti u stanju, pošto ste u fazi kada ste premoreni, dekoncentrisani, a pažnja vam je rasuta na sve strane. Moguće su greške u poslovanju, naročito u dogovorima ili po pitanju bitne papirologije. Nemojte biti iznenađeni ukoliko vas saradnici ili šefovi opomenu zbog zaostataka ili iskritikuju zbog grešaka. Dolazite u kontakt sa napornim osobama, a biće vam povremeno teško da funkcionišete I na dnevnom nivou sa kolegama. Neki od njih vas I ogovaraju, čim okrenete leđa.

Novac

Nemojte se opuštati po pitanju novca. Istina je da su prilivi u ovom periodu prilično redovni, ali može se dogoditi da vam zafali izvesna suma novca baš u najnezgodnijem momentu.

Zdravlje

Vreme je da posvetite više pažnje sebi, svojoj ishrani, životnim navikama. Kod starije populacije Rakova češće će se javljati problemi sa kičmom, zglobovima, nogama.

Povezano: RAK – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Koliko god da pojedete tokom ove sedmice, verovatno će vam biti malo. Ne samo da se vaš apetit probudio za hranu, već I za sve ostalo. Jednostavno – ove nedelje želite da uživate maksimalno, “do koske” I nećete da se opterećujete bilo kakvim ograničenjima.

Ljubav

Slobodnima se više prilika pojavljuje tokom ove sedmice. Obe su vrlo privlačne I vama izazovne I pitanje je da li ćete uopšte moći da se odlučite na koju ćete stranu. Moguće je da ćete izabrati osobu sa kojom postoji razlika u godinama, koja je sličnog temperamenta kao I vi. Još ako je tvrdoglava I veoma zahtevna – pa to je prava osoba za vas. Vi volite I želite I malo izazova I mnogo borbe u partnerskim odnosima….

Ako ste u emotivnim ili bračnim vezama, ove nedelje vam sleduje – red rasprava, red slasti I uživanja. Da bude mira – to je već nemoguće. Doduše, ni vi ni voljena osoba nemate nameru da destabilizujete svoju vezu, samo pokušavate da budete glavni. E u tom grmu I leži zec – oboje ste dominantni I jaki I teško ćete prepustiti da druga strana vodi igru. U svakom slučaju – biće vam zanimljivo, a kako se nedelja bude primicala svom kraju, nekako ćete sve lakše funkcionisati.

Posao

S jedne strane – u vaš poslovni segment se uvukla neka statičnost – ništa se naročito ne dešava, vi otaljavate svoje obaveze onako kako morate I nadate se nekim boljim danima. S druge strane pak, svakodnevnu monotoniju vam razbijaju one situacije koje vi nikako ne volite – a to su tenzični odnosi sa kolegama I poslovnim saradnicima. Zaista ćete se truditi da ne “odgrizete” nekome glavu zbog toga što vas provocira, ali vam jednostavno nije jasno da ljudi oko vas mogu biti toliko zahtevni I netolerantni. Verovatno ste svi nervozni – malo iskulirajte, ova napetost će relativno brzo proći.

Novac

Novac dođe I brzinom svetlosti bude potrošen. I neke pare kojima se nadate nikako da dođu. Već su vam jedno šest puta odložili isplatu. Ipak, nadate se da će se ova situacija ubrzo promeniti.

Zdravlje

Ne, definitivno nije leto – košava prilično ume da zaduva, a I temperature su uglavnom oko nule. Ne znam samo odakle vam ideja da razgolićeni, bez kape I nekog šalčića oko vrata idete okolo naokolo. Ko će vam posle biti kriv kada počnete da šmrckate? Starijoj populaciji problemi sa kičmom.

Povezano: LAV – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

I kod vas će se dešavati da u potpunosti zaboravite da niste jeli I da se tek u večernjim satima setite da biste baš I mogli da nešto prigrizete. Toliko ćete biti intenzivno obuzeti nekim razmišljanjima, da vam hrana neće biti ni na kraj pameti. Mogli biste drastično smršati u ovom periodu.

Ljubav

Da ima interesantnih osoba oko vas – ma ima, itekako. Neke od njih čak otvoreno pokazuju da bi želele da vas bolje upoznaju, da bi želele da ostvare neki intimniji kontakt ili makar jaču komunikaciju. Vi ste se nešto udrvenili, previše razmišljate, previše se opterećujete. Moguće je da ćete dobiti ponudu za jednu neobaveznu avanturu – ova osoba vas itekako privlači, ali kao da postoji neka kočnica u vama. Pokušajte da je prevaziđete – možete upasti u vrlo neobičnu, ali snažnu I intenzivnu, strasnu priču!

U postojećim emotivnim relacijama I vi I voljena osoba se sada vrtite u krug. Nikako da postignete zadovoljavajuću atmosferu I opuštenost – čas ste vi u problemu, čas druga strana. Ako se budete inatili, ne postoji šansa da nešto sredite. Zato vam savetujem da ipak progovorite otvoreno o onome što vas muči – I voljena osoba će slediti vaš primer. Neke stvari se moraju reći da biste funkcionisali kako treba.

Posao

Kad bi vam čovek zavirio u glavu, video bi da vi non stop planirate, analizirate, razmišljate, tražite načine da poboljšate svoju trenutnu situaciju. S druge strane, realno gledano – ni ne radite ništa posebno da biste zaista I stigli do onoga što želite. Uglavnom se vrtite u krug, inatite se sa nekim saradnicima, raspravljate sa kolegama, žalite se kako vas pritiskaju šefovi I obaveze kojima ste neopravdano zatrpani. Topao savet za vas je da se malo saberete – umesto da kukate, organizujte se bolje, napravite raspored dnevnih aktivnosti. Ni ne vidite da pravite greške. Zamolite nekog kome verujete da vas proveri.

Novac

Da su vam prilivi bajni – pa I nisu. Da vi umete sa novcem, još biste I funkcionisali kako tako, ali vama ovaj period zaista ne donosi mogućnost da sebe zaustavite kada su troškovi u pitanju. U drugom delu nedelje možete zaista biti zabrinuti zbog neke obaveze koja dolazi na naplatu.

Zdravlje

Zaista vam je potrebno da dignete sve četiri u vazduh, da isključite mozak I da se dobro opustite I izrelaksirate. Stvarno ste na granici kada je energija u pitanju. Starija populacija će imati većih tegoba sa zubima, kolenima, probavom.

Povezano: DEVICA – Mesečni horoskop za DEVICA 2016.

Nedeljni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Sve je super, sve je divno, sve je ukusno I toliko primamljivo – kada to spremi neko drugi. Da se razumemo, vi niste lenji I umete itekako da zasučete rukave I da spremite neku super klopu, ali ove sedmice ste raspoloženi da sve uradi neko drugi, a vi samo da sednete I da se pogostite.

Ljubav

Slobodne Vage zaista uživaju. Toliko je interesantnih I zanimljivih, privlačnih ljudi oko vas, da vi prosto ne uspevate da postignete da svima pružite jednaku pažnju. Zaista ćete uživati u udvaranju suprotnog pola, ali moram priznati da je teško da ćete se bilo kome zaista I prepustiti. S druge strane, neko vam se ozbiljno “približava”. I sami ste svesni da je ova osoba drugačija od drugih I povremeno ste u razmišljanjima “šta ako…..”. Ipak, za sada će stvari ostati samo na komunikaciji.

U postojećim emotivnim I bračnim relacijama – dosta korektna situacija. Istina, imate I vi I voljena osoba svoje “žute minute”, ali te neke sitnije raspravice ni na koji način ne ugrožavaju vašu vezu. Ako vas povremeno podbode “žalac ljubomore” savet za vas je da ne reagujete. Zaista nemate nikakvog osnova.

Posao

Vi radite ono što se vama sviđa I onda kada ste raspoloženi. Gledaćete da izvrdate svaku ozbiljniju ili težu obavezu. Zbog ovoga možete doći u sukob sa kolegama, ali I sa šefovima. Doduše, imate dovoljno šarma da se iz ovakvih situacija izvučete neoštećeni I bez veće kritike. S druge strane, ne sviđa vam se što su neke situacije u poslovnom segmentu statične. Vi biste da to požurite, ali ako bi moglo bez većeg vašeg učešća u događajima. U suštini – tražite da vam se desi čudo. Nije ni to nemoguće, ali je malo verovatno u ovom periodu. Ne pravite se da ste najpametniji u nekim dogovorima – poslušajte savet iskusnijih.

Novac

Dobijete novac I odmah ga prosledite dalje. Na svu sreću pa su prilivi solidni, pa bar imate šta da prosleđujete. Biće vam žao u nekom kasnijem periodu zbog toga što sada toliko trošite.

Zdravlje

Samo povremena nervoza I stress. Inače ste odlično. Doduše, mogli biste više da se bavite rekreacijom. I zbog zdravlja, ali I zbog izgleda.

Povezano: VAGA – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Ove ste sedmice baš raspoloženi da vi budete “glavni kuvar”. Iznenadićete svoje ukućane spremnošću da im izađete u susret, šta god da zatraže. Malo ćete I eksperimentisati, spremati stara jela na nove načine ili ubacivati raznorazne začine I mirisne travčice. Biće uživanje probati ono što ste pripremili.

Ljubav

Slobodne Škorpije su bukvalno “na ivici”. U nekog ste toliko zaljubljeni, toliko opčinjeni, strasti su se kod vas probudile, pa ne možete da se opasuljite. Doduše, računajte da ove sedmice nema ništa od ulaska u emotivnu vezu. Ako želite da sve to što osećate “izbacite” kroz seksualni kontakt – e, to vam je otvoreno….samo nisam sigurna da je ista osoba u pitanju…..

U vašim emotivnim relacijama došlo je do izvesnog smirivanja. Doduše, daleko je to od dobrog, ali makar oboje razmišljate na neki sličan način I uspevate da postignete zadovoljavajuće dogovore. Moram napomenuti I ovo – kod nekih od vas otvorena je mogućnost za ulazak u tajnu vezu. Koliko je to dobro, obzirom na trenutno stanje u vašem postojećem odnosu, to je već pitanje. Ipak, vaš život – vaša stvar. Možda vam je tako najlakše da makar u mislima pobegnete od svakodnevnih problema.

Posao

Nervozni ste za sve pare. Da su I kolege I saradnici u istom fazonu, verovatno bi bilo bure na sve strane. Na svu sreću – oni sa kojima dolazite u kontakt pozitivno utiču na vas, smiruju vas. S druge strane – itekako vam je jasno da su vaši poslovni rezultati više nego dobri. Imate puno pravo da budete zadovoljni. Doduše, samo vi znate kako uspevate da funkcionišete odjednom na šest strana. Ali, sami ste prihvatili tolike obaveze, pa sada izvolite – borite se sa njima. Tokom ove sedmice se otvara jedna dosta zanimljiva ponuda koja bi uključivala češća putovanja, možda je to čak I saradnja sa strancima.

Novac

Uspeli ste da pronađete neku meru kada je trošenje u pitanju. Doduše, niste to uradili sami od sebe – vi funkcionišete po principu – kada “stisnu” obaveze, itekako umete da povučete ručnu kočnicu. Trudićete se da tokom ove nedelje rešite veći deo svojih zaostalih računa.

Zdravlje

Sem nervoze, koja je konstantno prisutna kod vas, mlađi pripadnici znaka neće imati većih problema. Kod starijih – potreba da proverite krvni pritisak.

Povezano: ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Vrebaćete bukvalno svaki pogodan momenat da sednete I da se dobro najedete. Doduše, sa svih strana ćete imati pozive, kojima ćete se itekako rado odazivati. I pored pojačanog apetita ne postoji šansa da se u ovom periodu ugojite – bićete stalno u pokretu I vrlo aktivni.

Ljubav

Ako ste slobodni – za vas zime nema. “Ponuda” je više nego dobra, vi ste u odličnom raspoloženju I bez problema održavate komunikaciju sa više osoba. Doduše, moram priznati da vas ništa od ovoga što se dešava ne dotiče iole dublje. Jednostavno, uživate bez pritisaka I bez ikakvih obaveza. Ako zaista želite pravu ljubav I stabilnu vezu, mislim da ćete morati da sačekate još malo.

U postojećim emotivnim ili bračnim relacijama – trudite se da se postavite odgovorno prema voljenoj osobi. Vi lično smatrate da druga strana ima preterane zahteve, da vas po nekim pitanjima itekako pritiska, ali pokušavate da održite korektan odnos. Nadate se da će se ovo promeniti u nekom skorijem roku. Moguće je da ćete deo svog vremena trošiti na prijatelje jer u vezi trenutno niste opušteni.

Posao

Vaše strpljenje u poslovnom segmentu je “za medalju”. I sami ste svesni koliko problema ima, sa kakvim se sve teškoćama suočavate, ali jednostavno – nemate nameru da odustajete. Istrajno gurate dalje. Budite zadovoljni – ove sedmice ne postoji šansa da vas zaobiđu neke dosta dobre prilike. Kontakti sa saradnicima vam takođe donose neke interesantne informacije, dobre ideje, pa I ponude za dodatno poslovno angažovanje. Prihvatite. Neki od vas će tokom ovog perioda češće putovati, pojedini u okviru zemlje, dok će se drugi uputiti I ka inostranstvu. Sa jednim saradnikom ostvarujete profitabilan dogovor.

Novac

Umete vi itekako da se “stisnete” kada je to potrebno. Ipak, evidentno je da vam nekako uvek zafali određena suma novca, verovatno zato što su vam troškovi preveliki. Neki novac čekate I nadate se da će vam što pre biti isplaćen. Moguće je da vam dosta ljudi duguje.

Zdravlje

Ove će sedmice samo stariji pripadnici znaka imati zdravstvenih tegoba. One će se uglavnom vezivati za jetru, kičmu. Moguće je aktiviranje hroničnih problema.

Povezano: STRELAC – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Potpuno ste kontradiktorni kada je hrana u pitanju ove sedmice. U jednom momentu uvedete sebi zabranu na omiljene namirnice jer želite da sačuvate vitku liniju I dobro zdravlje. U drugom trenutku, zaboravite u potpunosti na to I navalite svom snagom na klopu. Opteretićete svoj želudac.

Ljubav

U potpunosti ste se zakočili I ne uspevate da osobi do koje vam je stalo iole pokažete da ste zainteresovani. S druge strane – maštate o njoj maltene svakodnevno. Evidentno je da vam se u potpunosti podvukla pod kožu, samo nikako da nađete pravi momenat, pravi trenutak, pravo vreme da joj to I pokažete. Malo je verovatno da će se taj momenat desiti ove sedmice. Mislim da ćete morati još da čekate. I budete strpljivi. To vam je izgleda u opisu posla…..

Ako imate emotivnog ili bračnog partnera – situacija između vas dvoje nekako funkcioniše, vas dvoje se dogovarate, pravite planove, trudite se da na dnevnoj bazi sve bude kako treba. Ipak, tu nešto fali. Suviše ste često vi zamišljeni, suviše često shvatate da vam neke situacije zaista nedostaju. Nema pravog razumevanja, nema nežnosti.

Posao

Morate doneti neke odluke koje će vam prilično teško pasti. U suštini, najveći je problem kada se suočimo sa svojim granicama, kada shvatimo šta je ono što možemo, a šta je ono što ne možemo. Možda ćete morati da se okrenete nekim poslovima ili situacijama sa kojima ne volite da budete u kontaktu – ali kada se mora, nije teško. Nadate se da će se sve ubrzo promeniti, I ova nada nije bez osnova. Venera koja tranzitira kroz vaše polje posla I novca još uvek nije “proradila” kako treba, ali će se I to desiti u narednom periodu. Nećete morati još dugo da čekate na boljitak I pokret. Imajte vere.

Novac

Definitivno niste zadovoljni. Redovni prilivi su takvi kakvi su, vama povremeno “utrči” I neki dodatni poslovni angažman, ali pravu stabilnost nikako da dosegnete.

Zdravlje

Problemi će se javljati kod starije populacije Jarčeva I to najviše kod onih koji imaju hronične tegobe sa kičmom. Moguća je reuma, artristi, problemi sa zubima I očima.

Povezano: JARAC – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Koliko god vama povremeno bilo svejedno šta ćete pojesti (bitno je da niste gladni), toliko ste u ovoj nedelji ne zahtevni, nego prezahtevni kada je hrana u pitanju. Radije ćete jesti količinski malo, ali da je to probrano I ono što vam super odgovara. Želite da maksimalno ugodite sebi.

Ljubav

Ako ste slobodni, svakako ste u fenomenalnom raspoloženju. U potpunosti ste se “digli”, svesni ste I svog izgleda ali I utiska koji ostavljate na suprotni pol. Na više strana ste otvorili “ljubavne frontove”, zavodite, flertujete, jednom rečju – uživate! Neko ko vam se ranije jako dopadao, ali sa kim se nije dogodilo ništa konkretno, ponovo se aktivirao prema vama. Stare strasti se mogu razbuktati I vi možete odlučiti da se prepustite. Čak iako je ova osoba zauzeta…..Bićete u fazonu – jedan je život!

Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, u ovoj nedelji će on igrati onako kako vi svirate. U suštini – imate potpunu kontrolu nad partnerom. Doduše, vi ćete biti divni, savršeni, nežni I pažljivi prema vašem voljenom biću. Samo vam je bitno da se zna ko je “gazda”. Voljena osoba će pored vas uživati.

Posao

Prosto da se čovek neki put zapita kako vi uspevate da fukcionišete. Mozak vam radi, sve ključa od brzine, uspevate da na deset strana završite sve svoje obaveze I još imate odlične ideje koje vaši šefovi sa zadovoljstvom umeju da saslušaju. Doduše, imate vi svoje probleme, neke situacije vam se ne dopadaju I pokušavate da nađete rešenje I da ih promenite. Ipak, svoje nedoumice zadržavate za sebe. Za sada samo pravite planove I čekate svoj momenat. Sve je tokom ove nedelje na vašoj strani. Čak I ako napravite neki “kiks” ili pogrešite kada su dogovori ili dokumentacija u pitanju – sve će se brzo srediti.

Novac

Prilivi su ujednačeni. Novac stiže iz više izvora I vi ste prilično opušteni po ovom pitanju. Nemojte baš previše da se opustite – nemojte zanemarivati ono što morate da platite!

Zdravlje

Kod starijih pripadnika znaka se mogu javiti tegobe prolaznog tipa – uglavnom virusne infekcije praćene višom temperaturom. Ako imate povišen pritisak, kontrolišite ga. Mlađe Vodolije – odlično.

Povezano: VODOLIJA – Mesečni horoskop za DECEMBAR 2016.

Nedeljni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Iako niste neko ko svaki čas gricka (osim kada ste nervozni ili loše raspoloženi), ove sedmice ćete vrlo često posezati za slatkišima, za pecivom, za grickalicama. Čak će I mesa I mesnih prerađevina biti neuobičajeno mnogo. Neka, potrebno vam je da malo povratite energiju.

Ljubav

Neke od vas su u potpunosti zaokupile čari tajnog odnosa. Više je nego izvesno da ste u kontaktu sa zauzetom osobom, ali u ovom trenutku ne želite da razmišljate o tome. Iako ćete povremeno biti opterećeni time šta budućnost u ovom odnosu donosi, ipak su strasti toliko jake da će vas I dalje “terati” na susrete I kontakte. Slobodni takođe mogu ostvariti I neke konekcije preko društvenih mreža ili izlazaka, ali je malo verovatno da se ovde mogu pokrenuti neke ozbiljnije priče.

Ako ste u emotivnom odnosu, dosta ste opterećeni situacijom sa partnerom. Definitivno vam se neke stvari ne dopadaju, pokušavate da to rešite, ali moraćete biti dosta strpljivi I uporni. Komunikacija trenutno nije kako treba. Pun Mesec u polju doma može dovesti do nesklada u odnosu sa članovima porodice.

Posao

Iako itekako umete biti tvrdoglavi I nepopustljivi, jasno vam je da ove sedmice morate da “idete niz dlaku” nekim ljudima, naročito nadređenima. S jedne strane kad pogledate – apsolutno su u pravu po nekim pitanjima, druga je stvar što to vama ne odgovara. Ne budite toliko tvrdokorni, popustite, videćete da će I vama biti lakše, a I situacija u poslovnom segmentu će se brzo smiriti I srediti. Najave pozitivnih promena ipak će doći do vas u drugom delu sedmice. Pokušajte da stvari gledate na neki opušteniji način – jasno mi je da vam se žuri, ali tempu dešavanja se morate prilagoditi.

Novac

Neki prilivi kojima se duže vreme nadate konačno će doći do vas tokom ove sedmice. Taman na vreme da zatvorite obaveze koje već počinju da vas opterećuju.

Zdravlje

Dok će mlađi pripadnici znaka uglavnom u ovom periodu biti bez zdravstvenih problema, kod starijih Riba se mogu javiti tegobe sa zglobovima, leđima.

Povezano: RIBE – Mesečni horoskop za novembar 2016.

Može vas zanimati i: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. godinu

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!