RIBE – Mesečni horoskop za decembar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RIBE, evo šta vas očekuje u decembru 2015.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Prva dekada meseca baš i neće biti bajna, ni onima koji su slobodni, ni onima koji su u emotivnim vezama i brakovima. Nekih pravih prilika neće biti, ako ste usamljeni, pokušavaćete na više strana da se angažujete i nećete postizati uglavnom ništa.

Oni u brakovima i vezama će ići svako na svoju stranu, opterećeni ličnim problemima i sa malo vremena da posvete jedno drugom. No, već posle toga malo se popravlja situacija za vas. Venera će ući u znak Škorpije, znak po sentimentu i energiji srodan vašem, a Merkur i Sunce se preseliti u polje prijatelja, šansi, uzvraćene ljubavi. Mars će praviti neke jake, strasne aspekte i buditi želju i energiju u vama. Sve kockice se lagano slažu da se vi baš lepo prodrmate.

Emotivni odnosi će dobiti na intenzitetu a vi i partner ćete ponovo pogledati jedno drugo, ali drugačijim očima. Shvatićete koliko ste vremena gubili na ono što je nebitno i navalićete da nadoknadite propušteno. Porast ljubavi i strasti će biti više nego očigledan, pa se oni koji su u vezama mogu osetiti čak u toj meri dobro da bi počeli da razmišljaju i o nekoj zajedničkoj budućnosti, ili makar pravili planove o odmoru od par dana.

Slobodni mogu preko prijatelja, društvenih mreža upoznati osobu koja može biti i iz drugog grada ili čak inostranstva i koja dolazi u vašu blizinu. Iako se nećete jedno drugom obavezati odmah i izdefinisati odnos na početku, svideće vam se da vreme provodite zajedno i da se zbližavate. Možda od svega ovoga u nekom kasnijem periodu i nastanu neke lepe i dugotrajne veze. Svakako, uživajte.

Posao:

Slika ulaska u decembar mesec, kada je posao u pitanju, prilično je povoljna po vas. I situacija na dalje bi trebala u većoj meri da ide kako treba, a najbitnije je da ćete se u potpunosti iščupati iz stagnacije koja vas je zgrabila pre nekog izvesnog perioda i ne pušta. Doduše, neke promene će nastupiti, možda u početku nećete biti oduševljeni njima, da bi tek u nekom kasnijem periodu shvatili da su bile maksimalno dobre po vas, oslobodile vas nekih nepotrebnih ljudi i loših i neisplativih saradnji, i gurnule vas na put ka nečem mnogo boljem.

Imate dobre prilike i za finansijske prilive tokom decembra, ali ćete morati da se suočite i sa troškovima, i to najviše u drugoj dekadi. Ovo je nešto što ste napravili u prethodnim vremenima i što prosto rečeno – morate platiti, svidelo vam se to ili ne. Potreba da radite i uspostavljate saradnju sa ljudima sa drugih prostora će jačati, ali će isto tako jačati i prilivi sa tih strana, pa nemojte biti lenji i pokrenite se. Sve ono u šta uložite svoj trud, imaće tokom ovog meseca dobru realizaciju.

Zdravlje:

Mars u tranzitu kroz polje kriza i operacija nikad nije baš bajan, a naročito je druga dekada decembra komplikovana po vas. Povedite malo više računa o sebi u svakom zdravstvenom segmentu, a ako nešto zagusti ili zaboli, ne čekajte mnogo već pravac kod lekara.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!