LAV – Mesečni horoskop za decembar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku LAV, evo šta vas očekuje u decembru 2015.

Ljubav:

Vaš vladar Sunce je u tranzitu kroz pole ljubavi sve do poslednje dekade ovog meseca i sigurno je da će itekako pripomoći onima koji su slobodni da se dobro zabave, uživaju i pronađu nekoga po svojoj meri. Ne bi bilo nikakvo iznenađenje da se više osoba mota u vašoj blizini i da svoju pažnju rasipate, a da li će se neko izdvojiti i na koji način od njih, to će već pokazati vreme. Naravno, o tome će odlučiti i vaša zainteresovanost i mogućnost da se sa nekim uklopite. Iznutra će vas goniti strasti i mora se priznati da bi vaša odluka mogla da se bazira i na toj, seksualnoj komponenti, tj na hemiji koja radi između vas i neke osobe.

Što se onih u brakovima tiče, i pored intenziteta koji će povremeno provejavati kroz odnos sa partnerom, a uglavnom donositi neke sitnije rasprave i razmimoilaženja, ipak je polje doma pod tranzitom Venere koja će smirivati situaciju i činiti da se vas dvoje uvek na kraju dogovorite šta i kako dalje.

Oni koji su u dužim emotivnim vezama relativno će lako proći kroz ovaj period. Vi i voljena osoba ste u nekom prethodnom vremenu prošli kroz neke događaje koji su vas dodatno povezali i teško je da ćete dozvoliti da se bilo šta umeša u vaš odnos. Biće oko vas osoba koje će pokušavati na neki način da se umešaju u vašu vezu, ali će se to uglavnom zaustavljati baš samo na pokušajima. Vas dvoje se držite zajedno, a pojedini parovi mogu početi i da planiraju ozbiljnije definisanje zajedničke budućnosti.

Posao:

Najbolja preporuka za ovaj mesec vama bi bila – ulažite što više u sebe. Period je odličan da se neke ustaljene stvari promene, naročito za one Lavove koji se odluče da se okrenu privatnim poslovima i da se više angažuju oko onoga što je njima bitno. Neće ovaj početak biti spektakularan, ali će vam itekako dati dobru osnovu da možete da planirate za narednu godinu i da vidite da ste kao stvoreni za privatnog preduzetnika.

Generalno, ovo je mesec kada se dosta radi, ali taj rad ima svoje rezultate i to naročito u novim saradnjama ili dizanju starih na jedan jači i viši nivo. Vuku vas saradnje sa stranim firmama i inostranstvom generalno i nemojte zazirati od toga – ono što imate da ponudite prihvatljivo je za ulagače sa drugih prostora i vaše ideje mogu naći put do zainteresovanih. Sa Marsom u polju komunikacije imate potrebnu prodornost i sposobnost da prezentujete svoje predloge, samo obuzdajte nestrpljivost koja će povremeno biti vaš problem. Strah od probijanja rokova i kašnjenja.

Zdravlje:

Najveći problem kod Lavova će tokom ovog meseca biti varijanta da svoje zdravlje zanemaruju na uštrb svega ostalog. Nemate vremene da još i na to obraćate pažnju i to ostavljate za neka bolja vremena. Nemojte da zaboravite da je Saturn u ovom vašem polju i da će zanemarivanje i nebriga imati svoje posledice. Makar pokušajte da se malo više krećete i korigujete svoju ishranu.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!