ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za decembar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku ŠKORPIJA, evo šta vas očekuje u decembru 2015.

Ljubav:

Jedan čudan mesec na emotivnom planu za Škorpije. Istina je da će Venera preći u vaš znak i da će prilika za ljubav biti mnogo više, jer ćete vi lično dobiti i na šarmu i na intenzitetu i na magnetičnosti i privlačiti pripadnike suprotnog pola. No, ne treba zaboraviti da je vaš vladar u znaku Vage u dosta lošim aspektima i još na sve to – u polju tajni i podsvesti.

Neke će se Škorpije upustiti u toliko intenzivne avanture i odnose tokom ovog meseca da će ih verovatno zapamtiti za ceo život. Drugi će pak imati velike muke da naprave odabir i opterećivati sami sebe odlukama na koju se stranu okrenuti. Ne bi me ništa čudilo da sedite na dve stolice istovremeno.

Oni u emotivnim vezama i brakovima će biti u jednom strasnom periodu, koji će, isto tako strasno, biti presecan svađama i raspravama svakih vrsta. I pitanje veronosti može biti potegnuto, jer će se neke Škorpije suočiti sa ozbiljnim optužbama od strane voljene osobe. A možda čak i biti otkrivene u svojim „sumnjivim“ radnjama.

Mislim da ste do sada shvatili ono što pokušavam da kažem – tokom celog ovog decembra svega će biti, samo neće biti mira. Doduše, vi podsvesno uvek i tražite da se nešto događa, da bude burno, ali nisam sigurna koliko će vam sva ova bura zaista i prijati. Jer, u pojedinim trenucima će pretiti da se pretvori u tornado koji ruši sve pred sobom. Vama će lično biti najteže jer nećete moći da se kontrolišete i obuzdate svoje strasti, a te iste strasti će vas voditi u situacije koje su turbulentne, ali i nezaboravne.

Posao:

Mesec u isto vreme podsticajan, ali i težak. Izgleda baš kao da su se sve zvezde urotile da vam ne daju ni trenutka predaha. Ono što je lepo je da se otvaraju jače mogućnosti za finansijske prilive i da će vas ovaj trend pratiti sigurno u prvoj i drugoj dekadi decembra. Nakon toga, prilivi idu ka smanjenju, a troškovi ka povećanju, što je sve posledica nastupajućih praznika. Ono što nije lepo jeste da ćete kroz svoje poslovne odnose uglavnom prolaziti na najkomplikovaniji mogući način.

Neke saradnje će u ovom mesecu pući i to verovatno nepovratno. Ako se nešto tog tipa dogodi, kažite sami sebi da je to najbolje. Jer, sada možete da se okrenete nekim drugim stvarima i poslovima koje ste nepotrebno zanemarivali. Nemojte zaboraviti još jednu stvar – početkom januara vaš vladar Mars ulazi u vaš znak. A od tada vas, dragi moji i drage moje – niko ne zaustavi. Još jedno vreme funkcionišite na ovaj način, pokušavajte koliko možete da se izborite sa gomilom obaveza, a kada dođe pravi trenutak – idemo na bolje.

Zdravlje:

Najrealnije gledano – zdravstvene prilike nisu dobre po vas. Problemi sa psihom, nervoza, stres, padovi u depresiju. Pored ovoga – problemi sa upalama, infekcijama, virusima. Idemo dalje – kičma, glava, sinusi. Nekako kao da ste se rašrafili u potpunosti, što nije ni čudo, obzirom na to kroz kakav period godinama prolazite. Koliko god bilo u vašoj moći – vodite računa o sebi.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!