RAK – Mesečni horoskop za decembar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RAK, evo šta vas očekuje u decembru 2015.

Ljubav:

Koliko god bile dobre pozicije za one Rakove u bračnim odnosima u ovom mesecu, ne treba zaboraviti na Marsa u polju doma koji će, em tu biti sve vreme, em imati neke dosta komplikovane i napete aspekte. Energiju Marsa uvek treba koristiti na pravi način – uvesti u domu neke promene, baviti se zajedničkim ciljem oko sređivanja ili ulepšavanja prostora u kome živite, raditi na strasti….jer, u suprotnom ona mora izbiti na drugačiji način – kroz svađe, rasprave, napetosti.

Onima u emotivnim vezama se predviđa ipak solidan i dobar mesec jer će energija ove planete uglavnom uticati pozitivno na vas dvoje, pa biste mogli čak početi da pokazujete više nežnosti, naklonosti, da izlazite jedno drugom u susret i da se prilagođavate osobi koju volite. Približavaju se i novogodišnji praznici, a vama dvoma je sve otvoreno za jedan kraći put, koji bi vas mogao čak dodatno spojiti i još više učiniti da se osećate dobro.

Što se onih koji su slobodni tiče, vi imate Veneru u polju ljubavi tokom ovog meseca što će itekako doneti prilike Rakovima da se zainteresuju za nekog. Napomenuću da bi se sve to već moglo aktivirati tokom prve nedelje decembra i da bi moglo jako pozitivno uticati na to kako se osećate u narednom periodu. Ne bih vam savetovala žurbu, a razlog za to ste pročitali u uvodnom tekstu, ali bih napomenula da ovaj mesec itekako može učiniti prekretnicu u vašem emotivnom životu. Pa i zaslužili ste da malo uživate.

Posao:

Slika ulaska u ovaj mesec daje dobre poslovne predispozicije Rakovima. Da se razumemo, ovo ne znači da ćete proći po putu posutom ružama, o ne nikako, bogami ćete da radite i da se naradite, ali znači da ste ipak u nešto povlašćenijem položaju od drugih znakova i da vam je situacija relativno stabilna (ako možemo uopšte pričati o stabilnosti u ovim nesretnim vremenima). Čak ni oni koji se bave privatnim poslom neće proći loše. Stoji da će biti potrebno da se neki ugovori i saradnje stave na preispitivanje, i možda aktiviraju na nešto drugačiji način, ali biće novca za vas.

Generalno – u periodu ste završetka nekih većih poslovnih obaveza koji se provlače mesecima unazad i velika je verovatnoća da ćete uspeti sve da privedete kraju na vreme. Pomoć kolega i saradnika će biti prisutna, ali više u prvom delu meseca. Uglavnom će u drugom delu decembra funkcionisati – svaki čovek za sebe, pa neka se snalazi ko kako zna. Ne sumnjam da ćete se vi snaći, jer izlazite iz ovog meseca zadovoljni svojim učinikom.

Zdravlje:

Sunce u polju zdravlja ipak će vas čuvati u jednom većem delu ovog meseca. Ipak druga dekada decembra vam je nešto slabija i sa manjkom energije pa ćete lakše oboljevati od sezonskih bolesti, praćenih visokom temperaturom. Generalno – tokom ovog perioda najviše obratite pažnju na bubrege i stanje svog kičmenog stuba.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!