VAGA – Mesečni horoskop za decembar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VAGA, evo šta vas očekuje u decembru 2015.

Ljubav:

Vaša vladarka Venera u prvoj dekadi meseca prelazi u znak Škorpije. Koliko god da ste do sada bili fini i suptilni kada su emotivne relacije u pitanju, u vama će se u ovom periodu probuditi jake strasti i intenzitet i tražićete osobu sa kojom ne samo da imate slaganje na svim nivoima, već koja može da vas „izuje iz cipela“ jednim pogledom. A sigurna sam da će se takvi baš i pojavljivati.

Miks ljubavi, privlačnosti i hemije odličan je koktel za početak jednog emotivnog odnosa, samo je pitanje koliko ćete moći ovaj intenzitet i da održavate. Neki će emotivni odnosi, započeti u ovom periodu, imati relativno kratak rok trajanja i neće izgurati ni do kraja meseca. Ipak, postojaće i oni drugi koji Vagama mogu doneti priču koja im je bila potrebna i koja može trajati. Jedini savet koji vam mogu dati jeste da se prilikom ulaska u emotivni odnos i odabira partnera, vodite ne samo strašću već da realno pogledate koliko osoba koja je ispred vas ima pravih kvaliteta koje tražite.

U dužim emotivnim vezama i brakovima vi i partner ćete uspevati da nađete caku jedno drugom na neki lakši način. Ipak, i pored ovoga, veći deo meseca će povremeno biti intenzivnih trenutaka, biće malo ljubomore i sumnje, pa je savet da vodite računa da partneru ne dajete razloga za tako nešto. Prihvatite predlog voljene osobe da uzmete par dana samo za sebe i za svoje opuštanje. Ne morate ih iskoristiti samo pred novogodišnje praznike, ceo mesec je dobar za jednu zajedničku avanturu i relaksaciju. Uživajte, odmorite se, povezujte se više.

Posao:

Lako može da se dogodi da tokom decembra ulažete u svoje poslove mnogo više truda nego inače, a da rezultati budu slabiji. Neće to biti vaša krivica, već splet okolnosti i promenljivo poslovno stanje ljudi sa kojima sarađujete. Nećete moći da računate na neke prilive i osećaćete se nesigurno u finansijskom segmentu. Ipak, ni ovo nije nešto što se neće moći pregurati malo boljom organizacijom i kontrolom nekih troškova.

Generalno – mesec je dobar da pokušate da pokrenete neke nove poslove, da otvorite vrata novim saradnjama i klijentima, ali od svega toga ne možete očekivati stabilnost koja vam je potrebna. Povremeno ćete imati padove raspoloženja i u tim trenucima blokirati sami sebe. Nemojte, jer ako ovaj mesec za vas pomalo „zapinje“ ipak ćete, kada saberete sve rezultate, shvatiti da i niste toliko loše prošli.

Napravite dobar plan rada i pokušajte da ga se pridržavate i pored promenljivog raspoloženja i uticaja sa strane koji ne možete kontrolisati. Komunicirajte sa drugim prostorima, inostranstvom.

Zdravlje:

Mars u vašem znaku, naročito u aspektima koje će praviti tokom ovog meseca, nije dobar po vaše zdravlje. Pore psihičkog opterećenja, stresa i nervoze koji će biti prisutni maltene na dnevnoj bazi, i dalje ste pod uticajem koji donosi upale i infekcije svih vrsta, temperature, glavobolje i probleme sa kičmom. Potrebno je da se više odmarate.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!