OVAN – Mesečni horoskop za decembar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku OVAN, evo šta vas očekuje u decembru 2015.

Ljubav:

Hajde da krenemo od onih slobodnih… vladar polja ljubavi je na ulasku u ovaj mesec tako postavljen da je sigurno da će vas neko tokom ovog perioda zaneti. No, ne treba zaboraviti da su aspekti „zanošenja“ u isto vreme i aspekti obmanjivanja i nesigurnosti, pa je prosto potrebna velika količina opreza u svim novim odnosima u koje se upuštate. A da će ih biti, biće.

Doduše, budite sigurni da će se najvećim delom bazirati na strasti (nije to toliko loše, jel da?) ali ako ste neko kome je potrebna sigurnost i prava ljubav, dobro razmislite pre nego što uletite u neku fatalnu kombinaciju sa osobom koja će posle toga jednostavno iščeznuti. Ili se praviti da ne postojite. Ne mogu da poreknem da neće baš svi proći na ovaj način, neki odnosi započeti u ovom periodu biće obeleženi strašću i fatalnošću, ali će isto tako imati predispoziciju da traju. Jedino što je potrebno je da ne utrčavate preko noći u nešto, ako niste spremni na pad na isti način kao što ste spremni za poletanje na oblake ljubavi.

Drame ima kod slobodnih Ovnova, ali ni oni u emotivnim vezama i brakovima neće nam proći baš fino kroz ovaj period. Doduše, tu istu strast koju sam spominjala bih toplo preporučila kao način za razrešavanje situacija sa voljenom osobom. Bolje je da se volite nego da se svađate, zar ne? Ali, pošto ne možemo baš sve rešiti kroz spavaću sobu, spremite se dragi Ovnovi na malo truckanja, i puno pucanja. Ne, ne novogodišnjeg pucanja, već pričam o mogućnosti da neki odnosi zaista u ovom periodu prestanu da postoje. Nekih stvari je zaista preko glave i više se neće moći izdržati funkcionisanje na ovaj način.

Posao:

Prvo, podržani ste za sve ono što je vezano za inostranstvo i to u velikoj meri, ali ne mogu da osporim da će oni Ovnovi koji su napravili dobre planove i jasno zacrtali ono što žele imati dosta dobar vetar u leđa tokom ovog perioda. Ono što je dobro jeste vaša velika inicijativa, sposobnost za individualan rad i za samopromociju.

Ono što je loše su partnerski odnosi i saradnje, gde neke stvari moraju biti postavljene na drugačiji način i reformisane, ili će odnosi prestati da postoje. Ovde ćete vi opet biti najveći inicijator promena, ili ćete prosto rečeno – reći šta imate, pa kome se sviđa i to hoće da prihvati – ok. Ako ne možete da se dogovorite – svako na svoju stranu. Sve vezano za finansije može da krene da se poboljšava.

Doduše, ne očekujte brda i doline, jer ih neće biti, ali ćete ipak videti korist od svog nerviranja kojem ste u ovom periodu izloženi. Ako iole budete promućurni i taktični, ovo može biti mesec koji će doneti pozitivan saldo na računu i dosta dobru predispoziciju za narednu godinu.

Zdravlje:

Sve dok je vaš vladar u tranzitu kroz znak Vage, baš i ne možete da se pohvalite nekom fenomenalnom energijom. Na sve ovo će se nakačiti jedna fina doza stresa koja sigurno neće pomoći da se osećate bolje. Osim psihičkog stanja i opšte iscrpljenosti organizma, ono na šta bi najviše trealo obratiti pažnju jeste sve ono što je vezano za kožu, bubrege, limfni sistem.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!