Feng shui pravila koja privlače ljubav

By  |  0 Comments

Ukoliko se bar povremeno zapitate šta bi to trebalo da uradite ili da promenite kako biste pronašli odgovarajućeg partnera i kako biste u svoj život prizvali ljubav, ovaj tekst je kao stvoren za vas. Kroz njegov sadržaj, otkrićemo vam Feng shui pravila koja privlače ljubav.

Privucite ljubav u vaš život Feng shui pravilima

Pažljivo sa izborom predmeta

Naime, prema pravilima koja nalaže Feng shui, izbor predmeta kojima ćete dekorisati ili opremiti prostor u kojem živite, jako značajno utiče na privlačenje ili odbijanje ljubavi. Da biste privukli ljubav, poželjno je da što više različitih predmeta koje imate u svom domu, bude u parnom broju.

Preporučuje se da čak i ako spavate sami, na krevetu uvek imate dva jastuka. Zatim, da za stolom za ručavanje, nikada nemate manje od dve stolice, da uvek imate paran broj tanjira, paran broj čaša, pa čak i paran broj peškira u kupatilu i paran broj četkica za zube. Takođe je važno, da za dekorisanje prostora nikada ne koristite umetnička dela na kojima je prikazana jedna osoba. Tako nešto privlači samoću i usamljenost, pa je preporučljivo da recimo zidove ukrasite slikama sa motivima parova.

Uređivanje spavaće sobe

Soba u kojoj spavate, odnosno način na koji je uredite, prema Feng shui pravilima ima jako izražen uticaj na privlačenje ili odbijanje ljubavi. Zato, kako biste privukli ljubav, potrudite se da pristup krevetu bude otvoren i sa leve i sa desne strane. Ukoliko to zbog rasporeda nije moguće, trudite se da bar uvek spavate na desnoj strani kreveta (levu stranu ostavite slobodnom kako biste simbolički prizvali ulazak muškarca u vaš život). Ne zaboravite da kao što smo gore napomenuli, na krevetu uvek imate dva jastuka. Kada je reč o izboru boje zidova spavaće sobe, preporučuje se da boje uvek budu tople. Hladne boje, odbijaju ljubav.

Povezano: 3 zlatna pravila prvog sastanka!

Obratite pažnju gde sedite

Ukoliko želite da u svoj život prizovete ljubav, ono na šta je takođe potrebno da obratite pažnju, jeste gde tokom dana sedite. Naime, ukoliko sedite u fotelji ili na stolici, time simbolično šaljete poruku da niste spremni na još nekoga pored sebe. Sedenjem na dvosedu ili trosedu, šaljete sasvim suprotnu poruku, a to je da ste spremni za ljubav i da želite nekoga pored sebe.

Ostavite mesta u garderoberu

Da, lepo ste pročitali. Prema Feng shui pravilima za privlačenje ljubavi, potpuno popunjen garderober, odbija ljubav iz vašeg života. Sa ostavljanjem mesta u garderoberu, vi simbolički ostavljate mesta za ljubav i spremni ste za ulazak ljubavi u vaš život.

Važnost i uloga desnog ugla u sobi

Desni ugao u sobi (gledajući sa vrata), prema Fenf shui pravilima je ugao ljubavi. U taj ugao, kako biste privukli ljubav, potrebno je da postavite predmete koji asociraju na ljubav i na romantiku. To mogu biti sveće, aromatična ulja za masažu, ili bilo šta tome slično.

Povezano: Život s partnerom posle raskida!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!