Beauty trendovi koji nas očekuju u 2017. godini

Beauty trendovi

Neminovno je da se trendovi menjaju jer lepota nema pravila i sve se svodi na eksperimentisanje. U nastavku ćemo se osvrnuti na trendove koje ostavljamo u 2016. godini, i naravno beauty trendove koji nas očekuju u 2017. godini.

Dok je 2016. godina bila puna jarkih boja i oštrog naglašavanja pojedinih delova lica, raduje nas što će se tokom 2017. godine negovati prirodnija strana lepote.

Beauty trendovi za 2017. godinu

Zaboravite na tetoviranje, iscrtavanje sistemom trajne šminke ili japansku metodu iscrtavanja obrva, 2017. godine u trendu će biti prirodne, deblje i blago začešljane obrve. Češljajte ih svaki dan i umesto pincetom, skratite ih makazicama jednom sedmično.

Trepavice su pouzdan način da skrenete pažnju na vaše oči. U 2017. godini u trendu će biti lažne duge trepavice i upadljiva višeslojna maskara. Uspešno ćete istaknuti pogled i vizualno povećati oči.

Nežne nijanse na očima sledeće godine će zameniti ajlajner i maskara u jarkim različitim bojama. Izaberite omiljenu boju na osnovu tena vašeg lica, boje vaših očiju i kose.

Povezano: 10 make up trendova jesen/zima 2016/17.

Konturisanje jagodica, usana ili nosa uz pomoć hajlajtera, korektora i tamnijeg pudera 2017. godine zameniće prirodniji tonovi lica postignuti relativno brzo i na jednostavan način – pomoću bronzera ili svetlucavog rumenila.

Mar karmine će zameniti sjajni ruževi koji će vašim usnama priuštiti punoću i stvoriti filmski efekat bleštavih zuba. Birajte karmine u nijansama jagode, maline ili ribizle.

Kada je kosa u pitanju, savršene retro lokne potisnuće neukrotivi prirodni valovi i manje lokne. Pustite vaše kosu da se prirodno osuši ili ako imate ravnu kosu ukovrdžajte je figarom pa prstima prođite kroz lokne kako biste ih razbarušili.

Povezano: Da li ste probale ove neobične beauty trendove!

Takođe, postepeno se gasi trend farbanja kose u dugine boje. Sledeće godine će se nositi mirnije, prirodnije nijanse kose kao što su tamno ljubičasta ili tamno plava.

Ležerne frizure sa pramenovima koji slobodno padaju koje su dominirale ove godine, u 2017. godini će zameniti urednije elegantnije verzije frizura.

U 2016. godini ostavljamo i razne neobične tehnike u svetu nail art-a, a u 2017. godini se odlučujemo za francuski manikir u svetlijim nijansama koji u svakoj situaciji izgleda elegantno.

Povezano: Beauty promašaji koji su postali trendovi!

error: Content is protected !!