Beauty promašaji koji su postali trendovi

Postoje dokazi da ne postoji samo jedan način ulepšavanja dok je sve ostalo ozbiljan zločin protiv lepote. Ovde je 5 beauty promašaja koji su postali trendovi, a koji će vas inspirisati da prekršite ustaljena pravila lepote i prihvatite nove izazove.

Kada su modne piste u pitanju, odavno je u ponudi ekscentričan izgled – za one koje ne vole da igraju na sigurno, koje se ne plaše da se pobune i pokažu malo karaktera – nail art, duo-hrom senke i mnogo raščupane kose kao da ste se upravo probudili i napravili pletenice da sakrijete da kosu niste prali 3 dana.

Evo nekih od apsolutno raskošnih beauty trendova sa modnih pista koji su napravili preokret – potpuno ozbiljni beauty promašaji koji su postali trendovi.

5 beauty promašaja

Upadljiva šminka

A photo posted by Madara Marija Nagliņa (@madaramarijanaglina) on

Korišćenje ruževa za usne i lakova za nokte jarkih boja – usne u neonskim nijansama (intenzivni narandžasti ili roze karmin), jarka (retro) plava senka, senka sa šljokicama, rumenilo (jarko roze rumenilo), upadljiva olovka za usne. Upadljiva šminka je nekako vremenom postala moderna.

Neuredna kosa

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Gigi Hadid nosi neurednu kosu a vi se pitate zašto ste pobogu proveli ceo život brinući se o neposlušnoj kosi. Za savršenu frizuru nije potrebno da svaka dlaka bude na svom mestu. Za nemarne pramenove, operite kosu, osušite je difuzerom i poprskajte sprejem kako bi dobila blage talase. Na kraju krajeva, ako svetski poznat supermodel nosi neurednu kosu, ko ste vi da se borite protiv modnih trendova.

Povezano: Manikiri u koje ćete se zaljubiti ove jeseni!

Neujednačen nail art

A photo posted by Miss Pop (@misspopnails) on

Nekada su u trendu bili savršeno polirani nokti sa svetlom bojom laka, postepeno je uključen svetlo crveni lak, ali ipak se sve vrtelo oko nude, svetlo roze i crvenog laka. Manikir je rađen slobodnom rukom, bez trakica, preciznih četkica i nalepnica koje su sada u modi. Danas, ne samo što imamo više boja, sa plavim nijansama do ljubičaste, metalik i crne, ali imamo i neujednačen nail art, pri čemu je svaki nokat u drugoj boji ili drugog dizajna. Bez sumnje, ovaj trend je više umetnički i omogućava da izrazite individualnost.

Sjajna koža

A photo posted by Angela Ohde (@angelaohde) on

Kao najdominantniji beauty promašaj, koji se i danas vidi na pistama, izdvojio se trend sjajne kože, kao osnova svakog dobrog šminkanja. Sjajna koža, svež izgled, sjaj na obrazima – sjaj sa kojim smo se borile sa puderom u prahu, prajmerima sa matirajućim efektom i papirnim maramicama.

Karmin se podudara sa outfitom

Prilagođavanje karmina outfitu je tako moda 60ih i 70ih. Umesto da se garderoba slaže sa tonom kože, prilično hrabro je bilo spojiti crvenu sa crvenom, roze sa rozom, čak i žutu sa žutom ili plavu boju karmina sa plavim odevnim kombinacijama.

Povezano: Da li ste probale ove neobične beauty trendove!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!