Manikiri u koje ćete se zaljubiti ove jeseni

By  |  0 Comments

Jesenji manikiri obogaćeni su paletom toplih i jakih boja, nijansama koje nisu uobičajne u ovom periodu sunčanih popodneva i hladnih večeri. Predstavljamo vam 4 manikira u koja ćete se zaljubiti ove jeseni!

Nokti su fenomenalan način da izrazite svoju ličnost, a ove jeseni se možete odlučiti za tradicionalni manikir ili biti kreativni sa bojama i motivima i probati 4 manikira koja će biti u trendu ove jeseni. Zapamtite da je lak privremen, a najbolji deo je što ga možete promeniti u zavisnosti od raspoloženja, izgleda, događaj, godišnjeg doba…

Povezano: 6 manikira za sve poslovne prilike!

4 jesenja manikira

Coffin nails

Ukoliko volite impresivne manikire, coffin nails su idealni za vaš jesenji manikir. Super dugi i, smemo reći, morbidno lepi nokti su kvadratniji od stiletto oblika i lakši za održavanje. Vrhovi noktiju su ravni, a čitav nokat podseća na mrtvački kovčeg. Ukrašavanje je proizvoljno, bitan je isključivo njihov oblik. Iako se bliži Noć veštica, sablasno nazvani – kovčeg nokti biće hit cele jesenje sezone.

Negative space

A photo posted by Madeline Poole (@mpnails) on

Ne možemo naći ništa negativno u tome da negative space manikir ne pokazuje znake prolaznosti. Za razliku od francuskog manikira, negativan prostor ne zahteva osnovnu boju i daje iluziju da lak pluta prema praznom prostoru nokta. Ostavljajući prazan prostor nokta kao deo celokupne kompozicije, ovaj manikir karakteriše upadljivo minimalistički dizajn kao što su crno-beli geometrijski oblici, jednostavne pruge i preokrenuti mesec. Ako oblik negativnog prostora nije precizan a želite da bude, korektor olovka za nokte može ukloniti greške napravljene prilikom lakiranja.

Half moon

A photo posted by Fiona Monaca (@fionamonaca) on

Kad smo kod klasike, francuski manikir se smatra oličenjem savršenog nokta. Polumesec manikir nije daleko od savršenstva jer je bukvalno obrnuti francuski manikir. Kao što samo ime sugeriše, suštinski beli deo manikira se nalazi na dnu nokta, a ne na vrhu. Ovaj manikir zahteva preciznost i strpljenje. Nanesite osnovni lak preko celog nokta. Pričvrstite okruglu traku na donji deo nokta tako da stvorite polumesec pa nanesite lak druge boje na ostatak nokta. Kada se gornji sloj osuši uklonite trakice. Završite manikir mat ili bezbojnim lakom za sjajniji efekat.

Coloured French

A photo posted by sunset nails (@sunsetnailssf) on

Boje koje dominiraju kod ovog francuskog manikira na modnim pistama uključuju zelenu, kraljevsko plavu, crvenu i, nešto izuzetno šik, mat crnu. Ali vi možete eksperimentisati i kombinovati koliko god želite različitih boja, ali pazite da su boje kompatibilne te da su slojevi potpuno suvi pre nanošenja drugog laka ili skidanja trakica. Možete spojiti francuski manikir u boji sa negativnim prostorom!

Povezano: Rainbow manikir: Pokažite kako se osećate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!