Rainbow manikir: Pokažite kako se osećate

Kako možete biti tužni kada imate dugu na dohvat ruke? Jesmo li u pravu? Ukoliko svojim izgledom volite pokazati kako se osećate, dobro raspoloženje i energija mogu biti dočarani i pomoću zanimljivog rainbow manikira. Raznobojni nokti zaista izgledaju neverovatno a svaka šara dolazi do izražaja.

Šta vam je potrebno za Rainbow manikir:

  • base coat – neproziran ili beli lak,
  • lakovi za nokte različitih rainbow boja: zeleni, ljubičasti, plavi, crveni/roza, narandžasti, žuti lak za nokte,
  • top coat/završni sjaj za nokte,
  • lepljive trakice,
  • čačkalica, ukosnica ili bilo šta za tačkanje,
  • aceton/skidač laka i vata, za čišćenje.

Svaki, pa i rainbow manikir započinje lakiranjem base coat-a u 2 sloja. Potom, koristeći pet različitih boja laka, u suprotnim uglovima svakog nokta formirajte oblik trougla, ali samo u gornjem nastavite nizati raznobojne linije lakova. Za one koji nemaju mirnu ruku, da bi linija bila ravna možete koristiti lepljivu traku. Nižite linije različitih, ali komplementarnih boja laka jednu za drugom. Završite manikir mat top coat-om.

Povezano: “Duga” manikir – Letnji nokti!

? Summer colors ?

A photo posted by Alicia Torello (@aliciatnails) on

Rainbow francuski manikir nije napadan pa ga možete nositi i na posao. Jednostavno nalakirajte neutralnu boju kao osnovni premaz i sačekajte da se potpuno osuši. Isecite lepljivu traku u oblik polukruga pa je zalepite na nokat ostavljajući mali deo vrha izložen. Svaki vrh nokta nalakirajte različitom bojom. Nanesite top coat nakon što proverite da li su vam nokti suvi na dodir.

Nakon nanošenja osnovnog laka u 2 sloja na svaki nokat, počnite od vrha nokta – izvucite i aplicirajte lak na nokat pomoću tanke četkice. Nastavite da nižete različite boje linija na isti nokat.

Povezano: Uradi sama za 5 minuta – četkice za nail art!

可愛いだろ♡ #rainbow #rainbownails

A photo posted by はっちぃ (@honeybee832) on

Tačkasti rainbow manikir je živahan i više za noćne žurke ili dnevni odlazak na kafu s prijateljima. Prvo aplicirajte neutralni base coat u 2 sloja pa proizvoljno natačkajte raznobojne lakove samo na vrhu ili po celom noktu pomoću čačkalice ili ukosnice. Svaki put pre apliciranja druge boje, očistite vaš alat za tačkanje.

#31DC2016 Day 9: Rainbow. I wanted funfetti cookies, but funfetti nails would have to do! I kinda love this.

A photo posted by Rebecca Millard (@rebecca_millard) on

Povezano: Uradi sama: Čime da zamenite tačkalicu za nokte!

Pogledajte još neke predloge koje smo za vas pronašli na Instagramu.

?cuticle rainbows?

A photo posted by Alicia Torello (@aliciatnails) on

Sometimes you gotta just be a kid. ?❤️????

A photo posted by Lauren Zakrin (@laurenzakrin) on

happy nails, happy holidays, soon 🙂 ???✈️?? #rainbownails

A photo posted by ZY (@zeekkx) on

#septiembre #dia2 #rainbow #nails #rainbownails

A photo posted by Buji Andrade (@bujiandrade) on

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!