Ruski volumen trepavica – najprirodnija nadogranja trepavica

By  |  1 Comment

Problem sa prirodnim volumenom trepavica, poznat je mnogim damama, koje u cilju da ga prevaziđu, neprekidno tragaju za najboljim rešenjima. Tom traganju, sada može doći kraj jer je inovativni tretman nadogradnje trepavica koji se naziva “ruski volumen trepavica”, nešto što će zadovoljiti i najstrožije kriterijume na polju očekivanja izgleda, ali i funkcije trepavica.

Šta je ruski volumen trepavica?

Ruski volumen trepavica, predstavlja naziv za tretman koji je osmišljen pre samo nekoliko godina u Rusiji, a zatim se zbog efikasnosti i kvaliteta učinka proširio po celom svetu, pa i kod nas. Ovaj tretman, podrazumeva mnogo složeniji i savršeniji proces ugradnje ekstenzija, nego što je do sada to bio slučaj sa već zastarelom metodom ugradnje ekstenzija.

Konkretno, u okviru tretmana za ruski volumen trepavica, na prirodne trepavice, ugrađuje se između 200 i 600 ekstenzija po jednom oku. Navedeni broj ekstenzija može se nadograđivati različitim metodama, a to su 2D, 3D, 4D i 6D metoda nadograđivanja. Ekstenzije koje se na ovaj način nadograđuju, apliciraju se na prirodne trepavice, a mogu se prema želji oblikovati i uskladiti sa oblikom oka i pravcem rasta prirodnih trepavica.

nadogradnja trepavica rzski volumen

foto: Pinterest

Ekstenzije koje se u okviru ovakvog tretmana nadogradnje koriste su maksimalno kvalitetne, mekane i elastične i maksimalno se prilagođavaju prirodnom izgledu trepavica.

Ono što je takođe važno napomenuti, jeste da je funkcija ovako nadograđenih trepavica najpribližnija prirodnim trepavicama. U regiji kapaka i očiju, ne dolazi do pojave opterećenja niti do bilo kakvih neprijatnosti prilikom pomeranja trepavica. Ovako nadograđene trepavice, mogu se održavati kao i prirodne trepavice. Jedino što ovakve trepavice ne trpe, jeste kontakt sa uljima i preparatima koji bi mogli da oštete njihov sastav. To se ne odnosi na sredstva za ulepšavanje koja se svakodnevno koriste u toku šminkanja.

nadogradnja trepavica metodom ruski volumen

foto: Pinterest

Nadogradnja trepavica za ruski volumen trepavica, vrši se uz pomoć minimalne količine brzosušećeg lepka, a povremeno potrebno je izvršiti dopunu ekstenzija, odnosno korekciju nadogradnje. Učestalost dopune ekstenzija, zavisi od uslova negovanja nadograđenih trepavica, kao i od osobina prirodnih trepavica na koje su ekstenzije nadograđene.

Ovaj tretman nadogradnje trepavica, dostupan je u kozmetičkim salonima.

Povezano: TRIK – Kako da dobijete efekat veštačkij trepavica uz pomoć vate i maskare?

1 Comment

  1. Pingback: Trepavice - ruski volumen - madamDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!