Ubrzajte rast svojih trepavica

By  |  2 Comments

Imate slabe i tanke trepavice? Čini vam se da su sve ređe i ređe? Imamo rešenje.

Trepavice su jako važne za celokupan izgled i lepotu lica jer kada su guste i dugačke čine da oči izgledaju krupnije. Zato je maskara najprodavaniji kozmetički proizvod.

Ricinusovo ulje čuda čini

Trepavice opadaju i lome se prilikom uklanjanja šminke oko očiju, ali i uvijanja. Pomozite svojim trepavicama tako što ćete svako veče pre spavanja na njih naneti ricinusovo ulje. To možete uraditi uz pomoć stare četkice za maskaru, koju ćete temeljno oprati ili štapićem za uši. Prespavajte tako 15-ak dana i primetićete razliku u gustini i debljini vaših trepavica.

Postoje takođe i druga brojna sredstva za rast trepavica, koja možete pronaći u apotekama i parfimerijama, ali ništa nije toliko jeftino kao ricinusovo ulje, a ono je dokazano efikasno.

Probajte i…

Dobar način da izbegnete uvijač za trepavice a da one dugotrajno budu uvijene je minival trepavica. Efekat je fantastičan. A ako želite trepavice koje su jako guste i dugačke, a ne biste da svakodnevno lepite veštačke, možete da probate svilene trepavice. u tom slučaju pazite ko će vam ih staviti i još bitnije ko će ih ukloniti, jer tada mogu nastati najveća oštećenja.

 

2 Comments

  1. Pingback: Nadogradnja trepavica| Svilene trepavice| Vestacke trepavice | Lepotica.rs

  2. Pingback: Izaberi pravu maskaru za sebe prema obliku četkice | Lepotica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!