Dahlia Total Repair & Care 3 Minute Mask

By  |  0 Comments

Maska za kosu koja će vam se dopasti. Kratko se drži, a kosa je nakon nje svilenkasta i lepršava. Sadrži keratin i kosa postaje jača i to pod dejstvom toplote.

Ako tražite proizvoda sa pristipačnom cenom posle koga ćete primetiti razliku na svojoj kosi, probajte novu Dahlia masku za kosu sa keratinom, Total Repair & Care 3 Minute Mask.

maska sa keratinom

Svako ko boji kosu ili je češto toplotno tretira (presa, fen, figaro), susreće se sa mogućnošću da mu kosa postane suva i beživotna upravo zbog nedostatka keratina u dlaci. On se troši od toplotnih i hemijskih procesa i da bi kosa bila zdrava i sjajna, potrebno je da se on nadoknadi.

Ova maska je deo nove inovativne TermoActive Protect linije koja je zamišljena ne samo da štiti koju od toplotnog uticaja i prilikom sušenja fenom ili oblikovanje figarom  i presom, veći da je tom prilikom obnavlja. Da dobro ste pročitali, kosa pod dejstvom toplote postaje jača.

Keratin koji se u ovom pakovanju za kosu nalazi popunjava oštećenu kutikulu i poravnava je usled čega je kosa glatka i sjajna i prestaje da se lomi. Svakako probajte ovu masku, efekat je vidljiv a cena pristupačna (oko 350, 00dinara).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!