Da li ste probale ove neobične beauty trendove

By  |  0 Comments

Neki beauty trendovi uspeju da se provuku kroz pukotine i nekako nas uvere da možemo postići trajnu i neprolaznu lepotu radeći nešto potpuno apsurdno. Odvojite nekoliko minuta od vaših dnevnih obaveza da se upoznate sa 3 najbolja relativno nova i neobična beauty trenda koja kruže Internetom – od multi maskiranja i klovnovskog konturisanja do pečenja/kuvanja šminke.

Foto: Pinterest

Verujemo da su neke od vas možda čak pokušale jedan od ovih beauty trendova – znamo da im je teško odoleti, a njihovu logiku ćete shvatiti tek kada počnete da ih sami kreirate.

3 neobična beauty trenda

Multi maskiranje

Počećemo sa bezopasnim trendom koji se zove multi maskiranje. Ili da kažemo Multi Masking da budemo u trendu. Bez obzira na ime, ovo je trend koji vredi da pokušate i da ga čak zavolite.

Multi maskiranje podrazumeva primenu različitih vrsta maski na različitim delovima lica, odjednom. Na primer, ako želite da su vaši obrazi mekši, vaš nos suvlji, usne življe, a imate samo 15ak minuta za to, treba da probate multi maskiranje.

Kreirajte svoju čarobnu formulu za kombinovanu ili osetljivu kožu. Plus, sada imate opravdanje da koristite 3 ili više maski u svojoj negi kože.

Žene sa normalnom kožom imaju više mogućnosti kada su u pitanju maske. Možete koristiti maske na bazi gline za efekat zatezanja. Na obrazima i bradi gde anti-aging predstavlja najveći problem, primenite maske sa kiselinama i vitaminima – nežno pilinguju kožu, sužavaju pore, deluju protivupalno i vraćaju koži neophodan sjaj. Schaebens maska protiv starenja sa koenzimom Q10 i Gatulinom za sve tipove kož aktivira regeneraciju ćelija kože, smanjuje dubinu bora i poravnava kožu te umanjuje znake starenja kože.

Kada vam je koža žedna, prekrijte čelo i obraze maskama na bazi ulja. Ove debele kreme hidriraju kožu bez začepljenja pora. Višak možete jednostavno obrisati sa peškirom umesto ispiranja.

Ukoliko vam je koža sklona aknama, možete primeniti debeo sloj maske na čelo, nos i bradu od aktivnog uglja kao što je na primer M Beauty Crna maska za lice sa aktivnim ugljem za detoksikaciju. Ove formule čiste pore od prljavštine i nečistoće, sprečavaju nastanak akni.

Maska za lice u obliku tkanine (Sheet maska) će pomoći da minimizirate tamne kolutove i nadutost ispod očiju. Držite ove maske u frižideru za dodatni nivo rashlađenja.

Povezano: Konturisanje tela – Hot or Not trendovi?

Prethodna1 of 3Sledeća

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!