Torba za plažu – Galerija 10 predloga

Kada birate torbu za plažu, pustite mašti na volju. To nije tašna koju ćete uklapati svakodnevno sa garderobom i obućom. Neka vas povedu vesele boje i dobro raspoloženje. Ovo je GALERIJA naših 10 predloga.

Torba za plažu – Boja, oblik, materijal…

Kod izbora torbe za plažu važe 2 pravila: neka bude onoliko velika koliko vam je potrebno i izbegavajte belu boju (osim ako ne želite da torbu perete već drugog dana na letovanju!).

Klasika za sva vremena – Neutralna pletena torba

Ako ste od onih koji i na odmoru brinu o stilu i uklapanju boja, sa neutralnom nema greške. Izgleda elegantno a uklapa se uz gotovo sve kombinacije.

ceger torba za plazu

 

Velika platnena torba sa jakim ručkama

Dovoljno velika i jaka da u nju stavite sve što vam je potrebno za celodnevni boravak na plaži. Možda malo glomaznija za nošenje ali vredi ako ste od onih koji na plažu osim peškira i kreme za sunčanje nose omiljenu knjigu, flašiću sa vodom, neseser, preparat za zaštitu kose od sunca, rezervni kupaći…

tirkizna torba

Prethodna1 of 5Sledeća

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!