10 make up trendova jesen/zima 2016/17.

makeup trendovi

S dolaskom jeseni, dolaze i sveži novi make up trendovi. Ovih 10 make up trendova za jesen/zimu 2016/17. dočekajte raširenih ruku – pozdravite povratak crnih ajlajnera, pune trepavice i Vampy usne.

Kao što znate, make up trendovi se obično “rađaju” na pisti ili ih primetite na licima poznatih koje volite. Nekada je problem jer većina ovih novih i različitih make up trendova izgledaju sjajno na supermodelima, ali u stvarnom životu izgledaju više kao deo Halloween kostima nego nešto što biste nosili u školu ili na posao, ili su previše fensi i odvažni za svakodnevno nošenje. Da proslavimo povratak jeseni, zaokružili smo 10 make up trendova za sezonu jesen/zima 2016/2017 (i obećavamo, da ćete ih sve voleti).

Ovakva šminka će se nositi – jesen/zima 2016/2017

Interesantan ajlajner

Hipnotišući grafički ajlajner je veliki trend ove sezone koji podrazumeva stvaranje oblika, sa linijama i senkama, na kapcima. Da biste postigli ovaj izgled, potrebni su vam crni ajlajner, senka za oči i zašiljena četkica. Dopustite vašoj kreativnosti i mašti da podivlja i kreirajte vaš jedinstven stil ili koristite čiste, odvažne linije i pridržavajte se geometrijskih motiva.

A photo posted by Jade-Abby (@jabbymakeup) on

 

Svetlucave oči

Stigla je i sezona šljokica i biće ih svuda, ali svetlucave košulje i aksesoari su jedna stvar, dok je stepenasto spuštanje sjaja niz obraze nešto sasvim drugo. Svetlucave i šljokičaste senke oko očiju su super zabavne za noćne provode, koncerte i posebne prilike, ali ovaj trend nikako nije primeren za dnevna izdanja. Pažljivo koristite šljokice i budite strpljivi prilikom uklanjanja šljokičavog makeupa. Šik način da nositi šljokice: jednostavna linija preko gornjeg kapka.

Povezano: Beauty promašaji koji su postali trendovi!

A photo posted by Iris (@imb.photo) on

 

Fluorescentna šminka

Upoznate ste sa izgledom 80ih, a posebno sa šminkom – upečatljive i odvažne boje u eri tako posebno drugačijoj od svih ostalih pre nje u smislu izražavanja i eksperimentisanja sa modom, kosom i šminkom. Osamdesete su in i ove sezone – dramatične oči sa fluorescentim svetlim ili duginim bojama, grafički ajlajner ili “smoky eyes”, dok su usne u jarkim svetlucavim roze, crvena i narandžanstim nijanasama karmina.

A photo posted by victor rykunov (@vicrykunov) on

 

“Smoky eyes”

Postoji hiljade načina da uradite “smoky eyes”– odvažne i dramatične, nežne i romantične, ubrljane i živahne, a ove jeseni kombinacija olovke za usne (kohl) i senke omogućava beskrajne varijacije i stilove. Iako je svaka sezona prihvatljiva za “smoky eyes”, odlučite se za senke u bojama koje podsećaju na period jesen/zima 2016/2017- maslinasto zelena, boja šljive, narandžasta, braon, crvena, bakarna, srebrna, bela.

A photo posted by sasha_make_up (@sasha_make_up) on

Prethodna1 of 4Sledeća

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!